Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Még mindig nincs eredmény....

Még mindig nincs eredmény. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Már 3. hete hogy nincs még eredmény, a 16 hetes vérvételről. Már 19 hetes vagyok, és hiába megyek be hetente, azt mondja a védőnőm hogy ekkor érkezik és hivni fog. Ezt minden héten elmondja nekem. Múlthéten hivtam fel pénteken a szülész orvosom, aki azt mondta hogy várjunk. De én a héten már szeretnék egy ultrahangot, mert utoljára 12 hetesen voltam, és aggódom is. Azt mondta az orvosom hogy ha eredmény nélkül megyek, vissza fognak hivni. Inkább megyek kétszer, de szeretném tudni hogy minden rendben van e.Szerintetek? Ti mit csinálnátok?
2011. márc. 28. 11:06
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Megértelek, én 20 hetes vagyok és nem tudom még mindig az AFP-met. Mondjuk igaz, hogy 4D UH-n voltunk nem a klinikain, így tudom, hogy minden okés a babával.

Menj el UH-ra, és max visszahívnak még 1x. Ha ez megnyugtat, akkor mindenképp! :)

2011. márc. 28. 11:20
 2/13 anonim ***** válasza:
Megértem én is az aggodalmad. Én például már 3 hete lassan hogy TORCH vizsgálaton voltam, ez szintén vérvétel, ebből szűrik ki a toxoplazmózist, főleg macskatartó kismamáknál. 10 napon belül kellet volna küldjék az eredményt a védőnőmnek de még ma sem jött semmi. Szörnyű állapotok uralkodnak ebben az országban ami azt illeti. Ha valami bajunk lenne 'ne adj Isten', még a kezelést sem lehet időben elkezdeni. De ha utána szeretnél érdeklődni a dolgoknak meg egyenesen rádförmednek, mintha mi lennénk értük és nem fordítva.
2011. márc. 28. 11:26
 3/13 A kérdező kommentje:
Igen mindenképp elmegyek uh-ra. köszi :)
2011. márc. 28. 11:26
 4/13 anonim ***** válasza:
Nekem a toxo szűrés és az afp is 3 hét múltán jött.
2011. márc. 28. 12:15
 5/13 anonim ***** válasza:
nekem a genetikai uhra nem kellett vinnem az afp eredményt
2011. márc. 28. 14:47
 6/13 A kérdező kommentje:

Nem rég jártam utána, és már egy hete elküldték az eredményt a védőnőhöz, de akkor hol van?

Ha nekem leirták papirra az eredményeket, azzal lehet menni az orvoshoz?

2011. márc. 28. 15:19
 7/13 anonim ***** válasza:

Szerintem mehetsz vele az orvoshoz.

Egyébként te és a többi válaszoló merre laktok, ha megkérdezhetem, hogy ennyire sokat kell várnotok? Úgy látszik én nagyon szerencsés voltam, mert egy hét múlva meglett az eredmény.

Szerintem is inkább menj kétszer.

2011. márc. 28. 15:23
 8/13 A kérdező kommentje:
Berettyóújfaluban végezték a vizsgálatot. Köszi a választ mindenkinek. De legalább megnyugtató hogy minden rendben. De akkor hol van ez a kérdés.
2011. márc. 28. 15:34
 9/13 A kérdező kommentje:
Nincs meg a pair, amit elküldtek, de egy papirra megkaptam za eredményt, és holnap már megyek is uh-ra. Szoritsatok hogy meg tudjuk lesni a pocaklakó nemét :)
2011. márc. 28. 21:10
 10/13 anonim ***** válasza:
Jaj, nagyon szorítok neked hogy minden rendben legyen. Értem mostmár hogy nekem is miért kellett ennyit várni. Én is Hajdú-Bihari vagyok, úgy látszik erre így szokás.:( MAjd írd meg mi lett, kisfiú vagy kislány:)
2011. márc. 29. 10:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!