Az AFP-t hányadik héten csinálják? És mikor van eredmény?
16. héten, és nekem azt mondták 3 nap múlva és volt is. De sok helyen három hét. Az okát nem tudom.. esetleg felhívhatod a labort 3 nap múlva és rákérdezhetsz, mert úgy tudom a hepatitissel együtt csinálják, vagyis nekem úgy volt, és arra tényleg 3 hét van. :)
24 hetes kismama
akkor még idegeskedhetek egy darabig az eredmény miatt!
Köszi a válaszokat
Az Uh a 19. héten is jó. de általában 10 nap alatt tuti megvan az afp.Sztem ezen ne idegeskedj (utolsó hozzászoló)
,meglesz az.
Szia! Senkit sem akarok elkeseríteni, csak leírom az én esetem. Novenberben megírták a beutalót a Baross utcában az AFP-re, amit én Veresegyházán vettte le mert az jóval közelebb van (mert ott lakom), az eredmény papíron meg sem érkezett(valószínű ez a furcsa csavar ebben az országban már bonyodalomhoz vezet...), fogalmam sincs hol akadt el. Ok, a védőnőm lekérte az eredményt (ez a lényeg), de könyörgöm a 21. században elveszhetnek ilyen papírok? A védőnőm azt mondta, hogy megesik az ilyen...
Szóval rá kell kérdezni folyamatosan a dolgokra, doiknál és a védőnőnél is, ,mert az a tapasztalatom , de úgy az egész életben, hogy semmit sem lehet természetesen elvárni, nekünk fontos a a gyerekünk, és sajnos ilyen a világ. Kéredzz csak rá mindenre amire szertnél,mindenkinél, nekik az a feladatuk, hogy segítsenek, hogy információval lássanak el, őket (dokik, védőnők, labor...)ezért fizetik.
Jó babavárást!
Nekem Pesten, ahová tartozom, már aznap délután megvolt az eredmény. El nem tudom képzelni, mi tart másfelé 3 hétig, ezt még tenyészteni sem kell, könyörgöm.
Amúgy tök hülyeség önmagában afp-t nézni, de ha egyszer itt leragadt ez az ország (európában majdnem egyedüliként) akkor odafigyelhetnének, hogy legalább idejében meglegyen az eredmény, főleg mert ha rossz, akkor ugye tovább kell/lehet menni...
Nekem alacsony Afp miatt kell mennem genetikára, de úgy hogy a 16. hetit is elrontották,mert nem írták oda a testsúlyom,és így volt afp,meg nem is.Most hogy megvan meg 2 hét múlvára van időpont.Utána meg kapkodás ide-oda?Engem csak ez háborít fel, ez a sok idő ami elmegy feleslegesen,arról nem beszélve,hogy közben az ember kikészül.Tehát afp miatt 4 hét minimum dilire kell számítani,ha nem jó az eredmény,és ahogy látom ,minden 2 . kismamának nem jó.És szerencsére nem azért mert beteg a baba.Csak akkor ha ennire pontos ez a vizsgálat,minek?
Erre mondta édesanyám, de jó hogy az ő idejükben nem volt.Bocs mindenkitől,de ez az afp kérdés már kiborít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!