Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Vannak itt kismamák, akik 12...

Vannak itt kismamák, akik 12 hetesek?

Figyelt kérdés

Ti hogy vagytok? Nektek is fájdogál a hasatok?

Fáradtság, kimerültség? Tünetek? :)

Kérlek titeket, hogy meséljetek hogy élitek meg!

2014. márc. 15. 17:54
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:

Az ötös válaszoló vagyok

Én is szerdán megyek a genetikai ultrahangra, már nagyon izgulok. Volt valaki akinek meg tudták mondani fiú vagy kislány?

A 9-es válaszolónak

Ezzel én is így vagyok, a kislányommal szinte nem is éreztem, hogy terhes vagyok, most viszont mindenféle terhességi tünet megjelent. Hiába tudom, hogy a szúrkáló érzés normális, néha mégis kicsit ilyesztő.

2014. márc. 17. 20:18
 12/34 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

4-es vagyok, tegnap nekünk is megvolt a genetikai és a kombinált teszt. Nem volt egyszerű befogni a kis drágát, mert szabályosan menekült a gép elől, úgyhogy jó 15 percig hajkurászta az asszisztens, mire úgy fordult, hogy látszódtak végre a végtagjai. Hadd ne mondjam, kivert a víz, amikor már sokadszorra közölte velem, hogy nem lát kezeket... szerencsére megvan mindene. Értékek:

BPD: 15,9 mm

CRL: 62 mm

NT: 1,1 mm

Orrcsont ábrázolódik, végtagok csontjai hiánytalanok. Nemét nem mondták 100 %-ra, de a tegnapi alapján kislánynak tűnik.

2014. márc. 18. 09:11
 13/34 A kérdező kommentje:

Sziasztok Kedves Válaszolók! :)

Örülök, hogy csupa ilyen jó híreket olvasgatok! :)

Már én is borzasztóan várom a holnap reggelt, hogy mehessek uh-ra. Remélem minden rendben lesz!

A hasam nekem is fájdogál. Akiknek még szintén, mit mondott rá a doki?

2014. márc. 18. 10:26
 14/34 A kérdező kommentje:

Ja, még egy kérdés! :)

Tudom, hogy erről igazán megoszlanak a vélemények, de ti éreztétek már esetleg a pici babátokat?

2014. márc. 18. 10:45
 15/34 anonim ***** válasza:

Sziasztok! Én jövőhét szerdán megyek Uh-ra, de mondanom sem kell nagyon izgulok, remélem minden okés lesz. Hasam megint jobban görcsöl. Szerintetek mi befolyásolja? Van amikor már reggel elkezdődik.

1 vagyok. A

2014. márc. 18. 12:43
 16/34 anonim ***** válasza:

5-ös és 9-esválaszoló vagyok

Múlthéten úgy gondoltam, hogy érzem, a héten viszont még semmit nem éreztem (persze most e miatt is aggódom egy kicsit), de lehet, hogy csak nem figyelem eléggé. Mindig este 6 és 7 között gondoltam úgy, hogy őt érzem,persze csak egy nagyon picit.

Nagy izgalmamba jól benéztem, szerda helyett csak csütörtökön megyek az ultrahangra.Annyira nem aggódom, hogy biztos valami baj van, de mégis csak ez az első teljeskörű vizsgálat, ahol alaposan megnézik

Néhány napja nagyon fáradtnakbérzem magam, állandóan csak aludnék. Ti nem tapasztaltatok ilyet?

2014. márc. 18. 13:55
 17/34 A kérdező kommentje:

Én is aggódom és ma már 5-kor felébredtem. Nagyon várom a holnap reggelt, de azért remélem aludni bírok! :)

Én is érzem a fáradtságot, szerintem a front miatt is lehet ez. :(

Azt hittem én vagyok megkattanva, de én is szoktam érezi őt. Kis bizsergő érzést. :) Olyan kis aranyos.

A hasam is szokott fájdogálni, hogy mi befolyásolhatja, fogalmam sincs, holnap említem is majd a dokinak. Nekem biztos, hogy a hátrahajló méhem is az oka.

2014. márc. 18. 14:26
 18/34 anonim válasza:
A 9es válaszoló vok! Hát ma nekem is eléggé fájt a hasam, söt most ugy elkezdett görcsölni a gyomrom,h alig birok itt rezzenéstelen arccal ülni a mhelyen. Bár azt mondják, h ilyenkor még nem lehet érezni, és sokan keverik a bélmozgásokkal, én válton állítom, hogy biztos h öt szoktam érezni naponta kétnaponta egyszer. Ti amugy dolgoztok még? és ha igen hol? 13 hkm
2014. márc. 19. 13:53
 19/34 A kérdező kommentje:

Sziasztok! :)

Nem rég érkeztem a vizsgálatról, szerencsére minden rendben van nálunk! :)

A hasam nekem is fáj, tegnap pedig migrénes fejfájásom volt, ma is érzem kicsit. Nem tudom mitől, front vagy csak úgy, de elég nehezen viselem!

18-as válaszoló, jobbulást kívánok!

Én dolgozom még, de irodai munkát végzek. Te?

2014. márc. 19. 14:04
 20/34 anonim válasza:
Szia! Örülök h minden rendben van:) Én is irodai munkát végzek, bár még csak 13 hetes vok, nagyon nagy a hasam. Így kezd a folyamatos ülés leterhelni és rosszul esni.hát remélem javul a hasfájás, hasszurkálás, sztem csak pihiznem kéne:) és a méretek? neked is jobbulást:)
2014. márc. 19. 16:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!