Vannak itt kismamák, akik 12 hetesek?
Ti hogy vagytok? Nektek is fájdogál a hasatok?
Fáradtság, kimerültség? Tünetek? :)
Kérlek titeket, hogy meséljetek hogy élitek meg!
Szia!Én most vagyok 11 hetes, 2 gyermekemet várom. Nekem sokat fáj a hasam, ezért nem is dolgozom már. Tünetei: mellfeszülés, de az nagyon:( amúgy nincs semmi más.
Te hogy vagy?
Szia! Én ma vagyok pont 12 hetes. (Második baba) Nekem kicsit néha fáj a hasam, de nem vészes. Szerencsére kb 1 hete már elmúltak a rosszullétek, engem inkább az viselt meg nagyon.
Nektek látszik már picit a pocakotok? Mert nekem igen és meg is lepődtem. A lányommal csa a 18-19 hét környékén kezdett látszani.
Köszi a válaszokat! :)
Igen, kifejezetten nagy a pocakom az időhöz képest.
Egész sokat fáj nekem is, de más tünetem eddig nem volt.
Szép estét nektek!
Sziasztok!
Én holnap leszek 12 hetes, első baba. Eddig nagyon gyorsan telt az idő, éppen ma gondolkodtam el rajta, hogy már 2 hónapja tudom, hogy úton van és úgy tűnik, mintha csak tegnap teszteltem volna.
Eddig kaptam mindent, amit ilyenkor lehet, fáj a mellem és nagyon rosszul voltam az elmúlt 8 hétben, egész nap hányingerem volt és sokszor sajnos az ennivaló vissza is köszönt. Nem akarom elkiabálni, de pár napja úgy tűnik, a rosszullétek kezdenek elmúlni. Örülnék neki, ha így lenne, mert egyébként élvezem a terhességet. A hasam néha fáj, általában olyan napokon, amikor sokat dolgozom, vagy amikor túrázni megyünk, mint pl. ma, és jól elfáradok nap végére.
Te hogy vagy, kérdező?
Köszönöm nektek is a válaszokat! :)
Remélem elmúlnak a rosszulléteitek, nagyon örülök, hogy engem ez nem kísért /eddig/, remélem így is marad.
Én is szerdán megyek genetikai uh-ra, bennem is vannak aggodalmak, de elhessegetem őket. :)
Már nagyon szeretnék túl lenni a vizsgálaton és többet tudni!
Az én pocim meglepően nagy, pedig első baba. A napokban meg izomlázszerűen fáj a hasam, remélem ez nem probléma!
Szia!
Én 12+1 napos vagyok, holnap megyünk a genetikai UH-ra és kombinált tesztre, izgulok, de minden oké szerencsére, nincsenek görcseim, rosszulléteim, hányingereim, szédüléseim viszont igen. A melleim feszítenek, fájnak. 3. terhességem, de az előző 2 nem maradt meg. (volt még mellé 2 kémiai terhességem is) Vele minden más, problémamentesen zajlik eddig :) Utoljára 8+5-nél voltam akkor volt 21,2 mm-es :D
Én most jöttem az UH-ról, kiderült nem 12 hetes vagyok hanem már 13 hetes :))))
CRL: 70 mm
BPD: 22 mm
Hc: 77 mm
AC: 65 mm
FL: 9 mm
Tarkóredő: 1,5 mm, orrcsont ábrázolódik :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!