25 hetes kismamák! Mennyire sűrűn és milyen erősen érzitek egy nap a babátok mozgását? Természetesen azok válaszát is várom, akiknek nem épp 25 hetesek, de emlékeznek rá, hogy ilyenkor mennyi és milyen erősségű mozgás a 'normális'?
25+3 hetesek vagyunk ma.
Én ma amilyen lusta voltam Ő olyan eleven. Nem voltam még terhes nincs összehasonlítási alapom, de azt hiszem nagyon erősen mozog. És minden nap, van hogy legalább 10percig szinte folyamatosan.
Most már akkor is érzem a mozgását ha állok és csinálok valamit, eddig csak akkor ha nyugiba voltam.
Pont az elöbb az udvaron felhúztam Apának a pólómat, szóltam neki, oldalra fordultam és látta h a köldököm fölött akkorát rúgott h iszonyat :) Vagy nagyon eleven, vagy nagyon erős, de már mozog a 17ik héttől. Ennyire élénken a 21-től kb. Én nem bánom :)
25+3hkm
utolsó vagyok.
Most már érzem azt is mikor éjszaka vagy hajnalban fent van és mozog :)
Ne aggódj :) Én hétről hétre is észreveszek változásokat, hihetetlen :)
Alig vártam h mozogjon, aztán már komolyan egyre erősebb. Mondjuk nekünk (nem tudom miért) már a 20ik héttől kezdve APa is érzi. Akkor sem hagyja abba ha odatesszük a kezünket.
Egyik leletemen olvastam h elöl tapad a méhem, lehet h talán attól érezzük ennyire intenzíven.
De mikor elöször éreztem éjszaka (oldalamra fordultam) , szerintem nem tetszett neki, és totál az oldalamnál érezte, h rúgdos. Kicsit megíjjedtem h ráfeküdtem :D De rájöttem h ha az oldalamra fordulok akkor Ő is helyezkedik mindig :)
Nem kell aggódnod, nem egyformák a babák, ahogy mi sem. Eljön nemsokára az az idő is h kirúgja az oldalad :)
25+3hkm
Persze, hogy számít a lepény és a testalkatod! :) Nyugalom, hamarosan kirúgja az oldalad az a manó, sőt, a vége felé hidd el, lesz éjszaka, amikor arra gondolsz, fuh, bárcsak leszállna a hólyagomról! :)))
7 hetes baba anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!