Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 26 hetesen nektek is van/volt...

26 hetesen nektek is van/volt alhasi nyilalások, főként mozgás közben? Normális?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 4. 10:47
 1/3 anonim ***** válasza:

Csak ha hirtelen állok fel de amúgy nincs.

magnéziumot nem szedek külön csak amennyi az elevitben van. azt is kétnaponta.

kérdezd meg a dokit azért és csak óvatosan.

2011. ápr. 4. 10:51
 2/3 anonim ***** válasza:

Engem inkább az zavar, hogy olyan feszülőnek érzem a hasam és ne tudom most vajon ez-e a keményedés, vagy nem? Mert felül és alul nem kemény, viszont a kozepe+két oldalt olyan feszülős ...

Alhasi nyilallásom akkor szokott lenni, amikor pl. éjszaka tele van a hólyagom, mennem kell pisilni, és fekvésből kell felhúzózkodnom.

26+3 hkm

2011. ápr. 4. 10:56
 3/3 anonim ***** válasza:
Szerintem kérdezm meg a dokit, de lehet csak a méhszalagok nyúlnak, ahogy nő a hasad. Egyébként a keményedés pedig (tesóim szültek már, ők mondták) ha görcs is csatlakozik hozzá, és kökemény mindenhol. Nekem is húz és feszít, és ha megyek, akkor keményedik rendesen..de nem fájósan, csak nehéz lesz és kellemetlen érzés.
2011. ápr. 4. 13:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!