25 hetes kismamák! Mennyire sűrűn és milyen erősen érzitek egy nap a babátok mozgását? Természetesen azok válaszát is várom, akiknek nem épp 25 hetesek, de emlékeznek rá, hogy ilyenkor mennyi és milyen erősségű mozgás a 'normális'?
Én vékony vagyok, hátsó falon tapad a lepény. Kis repkedéseket 16 hetesen kezdtem el érezni , mocorgásokat kb 18 hetesen és a rúgásokat kb 19 hetesen. Nagyon aktív babánk van.Napközben is sokat mocorog és este kb 9órától hajnali 1-ig szinte meg sem áll.
Itt van a 23 hetes videóm ,hogy milyen erős volt már akkor :)
http://www.youtube.com/watch?v=KzyYx2HE8y4&feature=plcp 25hkm
12-es vagyok. Ne aggódj minden rendben van .Láthatod én tényleg vékony vagyok, szóval azért érezhetem erősebben és azért ennyire látványos.(meg a lepény miatt) A te babád lehet nyugodtabb tipus ami nem baj. Nálam úgy volt,hogy kis rúgásokat éreztem majd hirtelen nagyot,átmenet nem igazán volt. Lehet neked is 2 nap és nagyon érezhető lesz. Én is élvezem sokszor, de van mikor nem.Pl . a nagy melegben próbáltam volna pihenni,de olyan helyre rúgott mindig ,hogy azt hittem visszajön az ebéd. Vagy most kezdődött,hogyha felkelek hajnalba akkor ő is és amíg mocorog nem igazán tudok elaludni. És lesz ez még erősebb is, az már fájni fog.
Apukának nem mozog: amikor ott tartottam mint te akkor nálunk is ez volt :D apa odatette a kezét és megállt a mocorgás. Szóval mikor nem tudtam pihenni a mocorgástól apa kezét odatettem és nyugi lett :) ma már nem sikerül.
Még az eszembe jutott,hogy mivel lehet lustább vagy nyugodtabb a babát így kevesebbet mocorog így az izomzata, rúgása sem edződött annyira még,hogy nagyokat tudjon rúgni. Találgatok én is ,mert első babás vagyok.
Szia!
Én egy kicsit utólag írok.24+5 hetes vagyok és elég intenzíven mozog a kis hölgyem!Nem mondom hogy a nap 24 órájában,de képes fél órát is egyhuzamban mocorogni!És általában minden 1-2 órában jelez nekem hogy anyuci fent vagyok.Ez amúgy baba függő dolog.Vannak lustább és aktívabb picurok már a pocakban is!Üdv!
12-es!
Nagyon cuki a pocaklakód, nekem ugyanígy mozog mikor beindul :) Hihetetlen :)
25+3hkm
Szia!
Ne aggódj, én már a 29. hétbe léptem és meg mindig nem akarja kirúgni a ház oldalát. Két hete voltam UH-n, akkor is úgy ficánkolt, hogy a lábát a feje fölé emelte kinyújtva, mégsem éreztem belőle semmit. Amikor a 18. heti UH-n voltam mondtam a nőnek, hogy olyan keveset érzem a babát, erre azt mondta, hogy örüljek neki, szerncsés vagyok, hogy nyugodt babám lesz. A nagylányommal is pont így volt és tényleg egy nyugodt gyerek, bár rengeteget sportol, mert energiája határtalan, de alapból nagyon nyugis. Én ennek csak örülök!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!