Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ezek lehetnek jósló fájások?

Ezek lehetnek jósló fájások?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Pár napja görcsölök és szúr nyilall oda lent, múlt héten is éreztem többször de akkor egy séta kis városi buszozás vagy takarítás stb stb "segített" és ezek az érzések el múltak. Ma reggel illetve éjszaka óta ez az érzés meg van, voltam sétálni boltokba stb de nem enyhült a kellemetlenség. Majd 09:00-kor le pihentem így kicsit jobb lett. Hasam teljesen le ment már, de méhszáj még zárt. Vajon ezek az érzések időzítések lehetnek jóslók? Köszönöm 37hkm

2014. márc. 13. 09:57
 1/2 Gyönyörűséges ***** válasza:

en egy hete szultem, 40+2 hetre, reggel az amnioscopia utan azt mondta a dokim, h zart vagyok, minden oke, meg nem lesz baba. Majd 10 ora korul jottek a szokasos derekfajasok, kicsit kemenyedtem, de semmi extra, rendszertelen volt minden szinten. Delutan 4 korul mar talan picit erosebb volt, aztan fel 5-kor zuhanyoztam, ott nagyon jo volt, de amint kiszalltam a kadbol, erosodtek, akkor tudtam, hogy ez nem vicc, 16:50-kor elfolyt a magzatviz es 17:20-kor megszuletett a babam a mentosok segitsegevel itthon.

Szoval, ha orak mulva sem mulik el, mindenkepp bemennek a korhazba a helyedbe. Nekem ez volt a masodik szulesem de nem gondoltam h igy fog zajlani, az elso 22 oraig tartott....szoval :)

Vedonot vagy a dokidat ha van keresd fel vagy menj be, en is azt vartam h elmuljon, aztan nem ugy tortent :)

vigyazz magadra!

2014. márc. 13. 10:06
 2/2 anonim ***** válasza:
Ha nem rendszeresek, nem erősödnek és sűrűsödnek, akkor akár jóslók is lehetnek. De ilyenkor már nem gyógyír a séta, takarítás, stb. Pihenni kell sokat!
2014. márc. 13. 11:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!