Mik azok a joslo fajasok? Es mit kell (ene) erezni?
Figyelt kérdés
2014. jan. 9. 04:44
1/3 anonim válasza:
Nálam a jóslók erős menstruációs görcsökhöz hasonlítanak, amelyek a combomba sugároznak. Körülbelül 1 órán át szoktam jóslózni. A görcsök egymást követik és 20-30 másodpercig tartanak. Utána percekig semmi. Két görcs között eltelt idő az rendszertelen. 5-4-6-3-7 perc szokott általában lenni. Egy óra után elmúlnak a görcsök. Ha rendszereződnének, akkor azok lennének az igazi fájások. Valaki amúgy nem görcsökként írja le őket, hanem fájdalmas nyilalgatásokként, amely hátba, fenékbe sugárzik.
2/3 anonim válasza:
Nálam egészen más. 36 hetes vagyok, nekem a hasam, pontosabban a méhem keményedik. A magnéziummal most álltam le, olyan fájásaim, mint az elsőnek, egyáltalán nincsenek - de lehet, hogy csak idő kérdése :)
3/3 anonim válasza:
Első vagyok. Elméletileg a jósló fájás nem más, mint rendszertelen időközönként jelentkező méhtevékenység bizonyos időintervallumon, tehát mondjuk 1-2 órán belül. Ennek sok formája lehet, igazi éles fájdalom, görcs és akár keményedés is.:-) A lényeg, hogy a szervezet ìgy gyakorol a közelgő szülésre és ami fontos, hogy, ha több órán át tart, nem múlik, jobb orvoshoz fordulni. Szóval kedves 36 hetes, szerintem a tied is lehet jósló akkor is, ha nincs percre pontosan lemérve, mert a hangsúly a méhtevékenységen van és hogy csillapodik-e avagy sem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!