Kinek mikor kezdődtek a jósló fájások, hanyadik hétben?
Én most vagyok a 30 hétben és naponta 1x-2x görcsölök, nem vészes, de érzem. Keményedni meg a 13 héttől keményedek szedek rá magne B6-t, mondjuk segít de mostanában miné többször keményedek.
Meg olyan rossz érzésem van, picit félek is. Pedig ez nem az első terhességem, és mégis félek mindentől, minél inkább közeledik a nagy nap annál jobban. Első szüléstől nem is paráztam, és nem is volt olyan nehéz. Most meg be vagyok sza... mindentől, ahogy a párom elmegy melózni már parázok, hogy épp nem lesz itthon, mikor szükség van rá.
Meg éjszaka alig alszom már.
Ejjel en sem alszok.
2. gyerek es nem parazok szerencsere.
Joslok 34 hettol vannak rendszertelenul.
36 hkm
Köszi a gyors választ.
Lehet, hogy én is csak azért parázok mivel a sógornőm bekerült a kórházba tegnap görcsölésekkel (ugyan annyi idős terhes mint én), vagyis benne van az is de már kb. 1-2 hete félek, főként mikor egyedül vagyok itthon. Már úgy túl szeretnék lenni ezen az egészen...
Első terhességem totál jó volt minden, pedig az eleje nehezen indul, kikelet írnia a dokimnak melóból, de utána rendbe jöttek a dolgok elmúltak a fájások, 39+4 hetesen szültem. Tudom minden terhesség más és más, de ennyire, hogy így beparázok.
Én is nagyon kemenyedtem , gorcsolgettem .
Szorgalmasan 8.héttől szedtem a magne b6t.
1 hete kezdtem a magnerotot szedni. 1 csodaszer :-)
Szerintem próbáld ki! Jóval több mg hasznosul belőle mint a magne b6bol !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!