Vajon ki lehet igy hordani? Egeszseges lesz? Meddig lehet igy huzni a terhesseget?
Jo tudni ezt is. Mert mondom en direkt megneztem h tapad. Az enyemre hatso fali volt irva 12 hetesen a 18 hetesen mellsofali, a 24 hetesen megint hatsofali volt. Ezek kozott van kulonbseg? Voltam terhes de en ezeket nem figyeltem meg vegkepp.
Amugy en is azert olvasgatok itt mert mint kiderult vannak itt olyan anyukak akiknek van tapasztalatuk ezzel kapcsolatban. Bar mar tullenenk ezen. Tuti csak akkor nyugszunk meg mar csak. Hugom nem mutatja h mennyire fel, probalja tartani magat. Koszi mindenkinek tenyleg. :-)
Nekem is méhszáj közeli volt, oda kellett figyelnem. Pár hét múlva elvándorolt, azóta minden rendben!
Neki is így lesz :))
Jó egészséget nekik!
Gondoltam irok par sort. Hugicam mar 25 hetes terhes es kisfia lesz. A mehlepeny szepen a helyere "vandorolt"
Eddig minden rendben van. Gyonyoruen gyarapszik es minden jonak tunik. :-)
Gratulalok, nagyon szep nagy a babad akkor mar. :-).
Rendben van a lepeny melyen hatso falon tapad neki. :-)
Masfel eve en is 36 hetesen szultem meg a lanyomat. De neki a nyakara es a mellkasara csavarodott a zsinor es elkezdett romlani a szivhangja, igy megcsaszaroztak. :-) de o is makk egeszseges lett.
Mar alig varjuk h megerkezzen. Annyira jo h mar itt tart es ezt a borzalman mar tul vagyunk. :-)
Koszi egyebkent h meg megnezted a kerdest, jol esett nagyon. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!