Vajon ki lehet igy hordani? Egeszseges lesz? Meddig lehet igy huzni a terhesseget?
Ki lehet hordani, a babának sem lesz semmi baja. Csak ha marad méhszájon akkor feküdnie kell végig, mert ha nem akkor az a veszély, hogy leválik a lepény. Nekem közel volt, de "arréb ment". Igazából nem megy arrébb, hanem ahogy nő a méh, máshova-feljebb kerül, kerülhet. Ezt csak az idő fogja tudni megmondani.
Azért az óriási hiba, hogy a 12 h uh-n a doki nem vette észre :(
Nekem a magánorvosom rendelőjében egy régebbi nem is túl jó képet adó uh készülék van, de ő felhívta a figyelmemet, hogy úgy látja közel van, majd a 12 hetesen kérdezzek rá. Igaz ő azt is mondta, ha megyek a korházba, kinél ne csináltassak uh-t. :(
Kitartás a hugodnak, most már jó kezekben van, minden rendben lesz!
Neki semmit nem mondtak a lepenyrol, igy dolgoznia se lehetett volna o meg 12 oraban jart dolgozni. Igaz nem nehez fizikai munkat de akkor is! Adoki meg se emlitette neki a lepenyt. Pedig 6 hetesen os volt egy kisebb verzese es akkor 2 het tappenzen volt. Mikor visszament azt mondta nyugodtan mehet dolgozni. Erre ez tortent. Szegenyke kiment wc-re reggel latta h csupa ver mindene es mikor leult egy nagy darab alvadt ver is kiesett belole. Eloszor meg se merte nezni h mi plattyant ki. Bent a korhazban uh-n a legrosszabbra szamitott es mar csendesen konnyezett erre ott is az uh-os no megkerdezte nagy flegman tole h mi baja. Gyonyoruek mondhatom.
A korhazban fekszik szepen. Mara mar csak barnas maszatja volt a beteten. Szed gravidat, magneziumot, adjak is neki infuzion a magneziumot.
Koszi h irtal jo vokt olvasni. Nagyon remelem nem lesz semmi gond. Nagyon megijedtunk.
Pont most beszeltem hugommal volt bent az orvosa es azt mondta h szerencsere nincs a mehszajon hanem csak erinti.
Azt igen mar emlitettek ha megse huzodna odebb akkor csaszar. De ez nala amugy is eselyes mert az erek a fejeben nem vastag erek hanem szerteagazo hajszalerek, emiatt soha nem is szedhetett fog.gatlot, cigiznie se lehetett, alkoholt is tilos volt fogyasztania mert ugye mind erszukito hatasuk van. Igy ugye szuleskor a nagy erolkodestol epattanhat neki. Ezert valoszinu h igy is -ugyis csaszarja lesz.
De megnyugtattatok kicsit.
Nekem a 18 hetes genetikai uh-on mondtak, hogy a mehlepeny eleri a belso mehszajat. Nem szabadott nagyokat emelnem, sokat kellett pihenni, fekudni. 24 hetesen mar "elvandorolt" egy picit, aztan kesobb egyre jobban es szuleskor mar minden rendben volt.
A hugodnak a "sulyosabb" verzioja van ennek, de sok-sok pihenesselmegelozhet a lepenylevalas es ahogy no a baba odabenn, jo esetben elvandorol a mehlepeny a mehszajrol.Kitartast a hugodnak, minden rendben lesz.
Koszonom szepen, nagyon aranyos vagy. :-)
Nagyon sok erot ad az h irtok. Nehez ugy pozitivan allni a dologhoz mikor nem tudunk rola semmit, mert nekem szerencsere ilyen gondom nem volt. Direkt visszaneztem a papirjaimat, 12 hetes uh-n nekem mar rajta volt h mellsofali lepenyem volt. Neki meg semmit nem irtak es mondtak. Ez a bosszanto h megbizik az ember az orvosban es tessek ennyire nem figyelnek oda. Mert hat ha tudja elore az elejetol ovatos lett volna. Akarta azt a babat honapokig kuzdottek erte h osszejojjon.
5os vagyok. Nekem sem volt a 12 hetes uh.on semmi a papiron, azt mondtak, hogy akkor meg annyira pici, hogy meg nem igazan lehet semmit kijelenteni.
Hidd el en is nagyon feltem, nem tudtam mi lesz, itt olvasgattam en is :)
Amikor kiderult, hogy elvandorolt a lepeny , ismet teljes eletet elhettem. Meg kulfoldre is hazautazhattunk a szuleimhez... :))
Kedves 7es: nekem is ugyanez volt a mehlepeny tapadasat illetoen. Aztan egyik alkalommal megkerdeztem a szonografust, hogy a lepenyem egyszer elol majd hatul tapad?
Azt mondta, hogy a 12 hetes uh.on igazabol a lepeny tapadasat sok helyen nem is nezik, igy az kerul a papirra ami eppen az elozoleg megszetkesztett szovegben szerepel.
Az, hogy konkretan hol is tapad az a lepeny, azt a 18 heti uh.on nezik meg eloszor normalisan-nekem ezt mondtak.
5os voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!