Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Idegőrlő várakozás az első uh-ra?

Idegőrlő várakozás az első uh-ra?

Figyelt kérdés

Lombikos vagyok, elméletileg holnap lépek a 7. hétbe, de csak egy hét múlva lesz uh. Borzasztó kivárni ezt az időt, alig tudok aludni, szinte minden gondolatom ekörül forog...egy hete voltam vérvételen (ET+19. napon)3480-as volt a hcg szintem, de még ez sem jelent semmit.

Van olyan, aki hasonló "gondokkal"küzd itt, mint én? Osszuk meg! Olyan "kismamik" jelentkezzenek, akik még nagyon az elején vannak, vagy tudják milyen érzés ez, mert átestek rajta.

2014. márc. 11. 06:13
 1/5 anonim ***** válasza:
Nekem mar hét hetes a kisfiam de teljes mértékben átérzem a problémádat. Anno annak idején én annyira idegbeteg voltam, hogy csak két hét múlvára kaptam időpontot, hogy kerestem egy magánorvost aki már másnap tudott fogadni. Nehéz, de próbáld meg elhinni hogy minden rendben van. Nem gondolni a butaságokra. A HCG szinted nagyon szép : ) Drukkolok nektek és boldog babavárást kívánok!
2014. márc. 11. 06:48
 2/5 A kérdező kommentje:

Köszi és gratulálok a babához:-) Jó egészséget Nektek:-)

Nekem már van egy kislányom, tudom, hogy milyen érzés:-) (vele nem volt ilyen probléma, természetes úton jött és egy kicsit későn fogant a peteéréshez képest ezért már 7-8 hetes voltam, mire kiderült, mert közben 2 hétre elmentünk nászútra)

2014. márc. 11. 07:11
 3/5 anonim ***** válasza:

Szia!

9hetes km vagyok.

Én is tiszta ideg voltam az első uh előtt.

Most meg a 12hetes uh miatt vagyok ideges, mert végülis ott derül ki sokminden,hogy rendben van e .

Szerintem ne idegeskedj,minden rendben lesz!

2014. márc. 11. 08:23
 4/5 anonim ***** válasza:
Szia! Én 10 hkm vagyok. 8 hetesen voltam uh-n ahol minden rendben volt. Előtte agyonparáztam magam. Azt gondoltam miután kijöttünk,h majd most másképp lesz... Nehogy azt hidd...ugyanúgy parázok. Mindenen. Nem telik az idő....Semmi se jó. Ha reggel öklendezek azért,ha hányok azért,ha nem, azért aggódok. Idegesít ha fáj a cicim,az is ha pár napig nem....Mondjátok el,hogy kell ezen úrrá lenni? Sose jön el az a 12. heti uh....
2014. márc. 11. 08:40
 5/5 A kérdező kommentje:
Sajnos mindig van min aggódni: először az első uh. miatt, utána a 12, 16.....heti miatt, után a toxoplazma vizsgálat, a tarkóredó, amniocentézis... hogy legalább 24. hétig bent maradjon, mert utána már életképes, utána azért, hogy ne legyen koraszülött, utána azért, hogy ne legyen baja...amikor meg megszületik, akkor felsorolhatatlan, hogy mi miatt aggódik az ember:-) De ez ezzel jár, csak nagyon nehéz kivárni. Pont ez az aggódással teli időszak, amikor a lehető legnyugodtabbnak és kiegyensúlyozottabbnak kellene lennie mindenkinek:-8
2014. márc. 11. 09:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!