Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok részéről, mennyit vártok, mielőtt összejöttök valakivel?
Szerintem is az lenne a normális amit te írsz, nem az, hogy 1-2 hét után összejönnek az emberek.
Mi 4 hónapig ismerkedtünk / barátkoztunk interneten, utána még 2 hónapig élőben, ezután jöttünk csak össze. Olyan embert nem akarnék barátomnak, akit alig ismerek. Mi értelme lenne, ha 2-3 hónap után kiderül, hogy igazából csomó idegesítő szokása van és alig akad közös téma? Mert az, hogy 1-2 hétig el tud az ember valakivel jópofizni, még nem garancia semmire.
A mai generáció egy részének elment az esze.
A fiúk fele csak azért keresi a lányokat, mert menő, meg kell valaki dekornak, plusz szexre.
Ismerek olyat, aki annyi idős mint te, és barátnője van, de természetesen ha nincs ott a lány, mindenki mással flörtölget. Ne érezd furán magad amiért kilógsz ebből. Mert ez gusztustalan, ennyi.
Ahhoz meg hogy neked több idő kell, az egyénfüggő.
16L
Én sosem gondoltam az együttjárásra hivatalosan. Teszem azt, hogy az első csóktól számítva már együtt is vagyok valakivel. Nem... ez egy hosszú folyamat, egy olyan alakulás, amiben nincsenek konkrét határok.
Én is vágyom valami komolyabbra, de mivel még én is csak 17 vagyok, úgy vélem, hogy erre ráérek majd 5-6 év múlva is. A kamaszkor szerintem egy tapasztalatszerző kirándulás, egy játék. Na persze, ezzel nem azt mondom, hogy játszani kell a másik ember érzelmeivel, mert azt nem szabad.
Az pedig, hogy mennyit várok... de nem, bocs, ez így akkor is hülye megfogalmazás. Minden jön majd magától. Nem szoktam semmit eltervezni, hogy most akkor 2 hónap ismerkedés, a többi meg már együttjárás...
Ezt én is furcsának/értelmetlennek találom, hogy 3-4 nap alatt összejönnek az emberek, 3-4 hét múlva pedig szakítanak... Én is mindig úgy terveztem (jó, nem terveztem, de képzelődni csak szabad..:)), hogy pár hónapig ismerkedés, összejárások, közös témák megtalálása...stb.
Aztán már komolyabb és igen egy csók már jelent valamit, nem csak sablon-szokás és ezért "muszáj"...
"Velem van a baj, tényleg erre vágyik mindenki?"-Ez a kérdés már bennem is felmerült párszor, de szerintem nem a mi hibánk, hogy máshogy gondolkozunk, csak az "átlag" embereknek más a felfogása és mindenki megy az "egy hetes kapcsi" divat után...hiába, a csorda-szellem...:D
De szerintem ne aggódj, majd egyszer talán ők is megváltoznak, addig is marad a várakozás a komoly kapcsolatra..:)
Ennek örülök, hiszen csak a döglött hal úszik az árral..:D
Ismerem ezeket az érzéseket, de én úgy gondolom inkább vagyok egy ideig magányos, minthogy hirtelen "menő" legyek, azért, mert felveszek egy álarcot...És egy idő után egyszer csak találok valakit, épp annyira más, mint én, és máris meglesz az összhang..:)
Igen, ez is ismerős, az emberek az élet legtöbb terén egyszerűen csak furcsák..., de (sajnos) nem tehetek ellene semmit..
Én vagyok a 6 és a 8...:)
Igen, és én hiszek a mesékben, így egyszer meg is fog valaki érteni..:)
Persze, hogy nem használ, mert az nem Te vagy...
Én maradok az "add önmagad" elvnél...:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!