Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Lányok részéről, mennyit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok részéről, mennyit vártok, mielőtt összejöttök valakivel?

Figyelt kérdés
Én úgy érzem, hogy mindenki csak belezúg valakibe, másnap már együtt vannak, és egy hét múlva szakítanak. Minden lány erre vágyik? Én szívem szerint, hónapokig ismerkednék valakivel, mielőtt egyáltalán bármi komolyabbat szeretnék.Szerintem ez lenne a normális, én nem csak ,,szokásból" vágyom kapcsolatra, mert látom mások is ezt csinálják.Én ezt komolyan veszem, számomra ha eljutok már egy csókig egy lánnyal, az egy életre szól(részemről, ha ő úgy dönt vége, nyilván nem lógok a nyakán, elfogadom.), de a velem egykorúak csak... szórakoznak. Velem van a baj, tényleg erre vágyik mindenki? Úgy érzem, és nem csak ebben, nagyon kilógok a mai emberek közül mindenben. 17/f

2014. febr. 18. 20:14
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
#6, #8, #10: Igen, én is hiszek ebben :) Muszáj. Ez az egyetlen, ami visz tovább napról-napra. :)
2014. febr. 18. 21:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!