Lehet lesz valami? Első babám es meg vagyok ijedve!
Figyelt kérdés
multheten penteken voltam tanacsadoba 1100-as mehszaj
megrovidult mehnyak volt nst 1* feszultem kozbe. neha picit gorcsolgettem.
ma viszont megjon erzesem van egesz nap es faj a medencem a gorcs pedig lesugarzik a combomba! kicsit hanyingerem is van. ja es a v.nő is azt mondta h. lent van a hasam....
37+1 hkm.
2014. márc. 7. 15:11
1/8 anonim válasza:
Ez jóslófájás. Lehet hogy lesz belőle valami, ha a fájás erősödik, vagy rendszeressé válik (pl. 5 percenként jön), akkor kell menni.
2/8 anonim válasza:
igen elképzelhető hogy lesz :) a fájás is menstruációs görcshöz hasonló, csak pontos időközönként jönnek... fél óra... 20 perc... 10 perc... stb... figyeld a fájásokat... zuhanyozz le meleg vízzel, ha elmúlik a görcs, akkor "csak" jósló fájások voltak, ha nem, akkor lehet nemsokára a kezedben tarthatod a bébit :) nem kell megijedni... minden szép rendben fog menni...
3/8 A kérdező kommentje:
koszonom most nyugodtabb lettem.
az nem szamit hogy feszules az nem igazan van?
2014. márc. 7. 15:32
4/8 lcs válasza:
én 37+2 szültem a lányomat, szóval ha jön is a baba, nem kell aggódni, mert már nem számít koraszülésnek, ha minden oké, szülés után 3 nap múlva lehet hazamenni :) pakold össze a kórházni motyót, hogy kéznél legyen ;)
6/8 A kérdező kommentje:
szurast es pici nyomast erzek oda lent! viszont sokat mozog a baba.
koszonom h.meg nyugtattatok a parom nincs itthon. de haza tud jonni bar mikor. a cuccom az ossze van pakolva
2014. márc. 7. 15:48
7/8 A kérdező kommentje:
5-os. has feszules
2014. márc. 7. 15:49
8/8 anonim válasza:
Nem számít hogy nincs. Ha erősödnek a görcsök, menni kell, akkor is ha a fájások nem rendszeresen jönnek. Nekem is így kezdődött. (2 napig görcsöltem szülés előtt.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!