Juni 5. körüli kismamák hogy vagytok? Elkezdtétek beszerezni a korházba valòkat? A gyereksarokkal hogy åltok? Kisfiú vagy kislány lesz?
Semmit nem vettem még, demmit nem csináltunk még...a szoba sincs még kiürítve. Sok mindent kapunk nem is tudom mi az amit meg kell vennünk, de úgy érzem rengeteg időm van még....
Már a 15 héten kiderült hogy kisfiunk lesz, de én hetente járok uhra így minden héten látom a picurt :)
Hello!
Én pont júni 5-re vagyok kiírva:-)
Nekünk csak pár dolog hiányzik, de helyzeti előnyöm van, mert nem az első baba:-)
És szintén fiú.
A kórházi csomagommal úgy állok, hogy a saját cuccaimat a szekrény egy külön polcára tettem be: szopis melltartók, szopis hálóing, betét, melltartóbetét, kórházi papucs, szülőszobai csúnya összevérezhető ruha, és tudom, hogy még mit akarok venni oda, így kicsit nyugodtabb vagyok.
A baba cuccait is beszereztem már, örökölt is picit, meg turkáltam neki jó állapotúakat, igaziból ami még hiányzik az a mellszívó, és a sok-sok textil pelus.
Én április elején ezt le akarom rendezni, mert elég sok dolgom van amúgy is, és minél nagyobb a poci, annál nehezebb ez az egész, én e miatt javaslom, hogy ne nagyon halogassátok!
A másik pedig, hogy az előző gyermekem teljesen váratlanul egy hónappal előbb jött, így nagy-nagy szerencse volt, hogy nem halasztgattam mindent az utolsó hónapra, mert meg lettünk volna lőve rendesen.
Mindenkinek probléma mentes babavárást.
Szia! En junius 4 re vagyok kiirva!
Nem 100% de ugy nez ki kislanyom lessz es en amiota megtudtam hogy terhes vagyok ugy is erzem!
Mar rengeteg baba holmit elokeszitettem! Sokmindent csak ki kell mosnom mert hugomrol maradtak de vettem is parat! Meg meg veszek is parat! Babakocsim es a kisagy mart meg van, gyerekszoba keszen all! Meg amit meg kell vennem az a kiskad, torolkozo, homero, legzesfigyelo! Nagyon varjuk mar a picur erkezeset!
Neveket mar valasztottatok???
Én vagyok, aki az előzőt 1 hónappal hamarabb szülte.
A Kristóf név nálunk is nagyon játszik, és lánynak talomban hasonló, mint a Dorina, de Dóri (Dóra vagy Dorottya).
De mivel többször látták, hogy fiú, így ez valószínű nem lesz szükséges.
Tetszett még az Ádám és a Dani is, apának viszont ezek közül csak a Kristóf.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!