Mi az amit egy 3.5 éves illetve egy újszülött mellé jó beszerezni?
Figyelt kérdés
Furcsa megfogalmazás, de arra gondolok, hogy a babaholmin, illetve a nagynak a már meglévő dolgain kívül mit érdemes venni? Például testvérfellépő kell e? Elég nagy faluban lakunk, kocsink nincs, bicóval járunk mindenhova. Esetleg más hasznos dolog? Ki mit vett és hogyan oldotta meg a közlekedést?2013. okt. 28. 18:18
1/2 anonim válasza:
A testvérfellépő jó ötlet, főleg ha nagyok a távolságok. Én is sokat gondolkodtam, amikor megszületett a második lányunk, végül nem vettünk, mert az akkor 3 éves nagyobbikat ismerve ő folyton azon állt volna és egy lépést nem tett volna a saját lábán. Kisvárosban laktunk, nem voltak ugyan nagy távolságok, de néha jól jött volna. Így ő vagy gyalog jött mellettem vagy motorral, de 3,5 évesen már inkább futóbiciklivel. Autóval mi is ritkán jártunk, csak a párom vezet, hétköznap nem is használtuk az autót. Most újra babát várok, bár még korai gondolkodnom a testvérfellépőn, de nem is tudom mi legyen, szerintem most már egymást lökdösné le róla a 3 és 6 éves lányom. Azért majd meglátjuk! Más hasznos dolog? Hirtelen nem jut eszembe semmi, gondolom a nagytól sok mindene lesz a kicsinek. Függ attól is, hogy külön szobába teszed-e őket, mennyire aktív, mászós a nagy. Bár ő már talán elég nagy ahhoz, hogy megértsen dolgokat és ne kelljen 'biztonsági intézkedésekkel' távol tartani a kicsitől ha történetesen pár percre magukra hagyod őket.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Ugyanúgy vagyok a testvérfellépővel, mint te voltál :) Van külön szobája a nagynak, de mi is ott vagyunk, így 4en leszünk majd egy szobában. Nekem is korai még, de gondolkodtam rajta. Bicóval szépen megy már, de édesanyám messze lakik, annyit nem tudna eltekerni.
2013. nov. 1. 15:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!