Van olyan kenguru amit újszülött kortól lehet használni? Hol lehet ilyet beszerezni?
óvatosan a hordozókkal! lehet, hogy van, amit már újszülöttnek is ajánlanak, de valójában nem jó olyan helyzetben hordozni (főleg hosszan), amire maga még nem képes. Pl. ültetni a hordozóban megterheli a gerincét, nem véletlenül nem ül még magától.
(védőnő és gyógytornász véleményére alapozva nem használok ilyet)
Nekünk Cybex I. Go van, Brendon is kapható többek között. De ott 25e ft, amit mi sokalltunk, így vaterán vettük, 15e ft-ért.
Sokat vacilláltunk rajta, de nagyon megérte.
Az újszülöttkortól hordható kegurukra általában azt írják, hogy 3,5 kg-tól hazsnálható. De csak feléd fordított, ülő pozícióra gondolnak. Abba nem merném belerakni a fiamat, bármennyire is 4,5 kg-mal született... Mi az ilyenben nem bíztunk, ezért kerestünk olyat, ami azért hordható újszülöttkortól, mert fekvő pozíciója is van, amikor is nem terheli a gerincét egyáltalán.
Mi 4 hetes korában tettük bele először, akkor részt vettünk egy 8 órás programon. A szopikat kivéve végig benne volt. Nagyon élvezte, hogy testközelben van, szinte végig aludt... 10 hetes volt, amikor először használtuk az "ülő" pozíciót.
Mi sokat megyünk erre-arra, hetente 3-4 alkalommal is használjuk, nagyon jó találmány, és ha időben rászoktatod, imádni fogja a babád.
Ja, azt hiszem, a brendonban már csak az újabb változat van, nem I. Go, hanem first go, de az ára uannyi, viszont teszveszen, vaterán találsz olcsóbban...
Köszönöm szépen!
Nézelődöm akkor a teszveszen!
3 pozíciós kengurut keress, azt lehet használni újszülött kortól, meglep, hogy mindenki csak azt szajkózza, hogy kenguruban nem szabad hordani a babát. Ők valószínűleg még nem láttak fekve dönthető kengurut. Ajánlom figyelmükbe!
Nekünk valami noname kengurunk van, 6 hetesen vettük. A 3 pozíciós azt jelenti, hogy ülve magad felé fordítva, ill. háttal lehet hordani, illetve fekvő pozícióba. Még fejalátámasztéka is van.
Nekem ilyen van: [link]
Nagyon szerettem, 3,5 kg-tól lehet használni, és azért is tök jó, mert a hátán protektoros, de sajnos kinőttük (11 kg már a kisfiam), ezért épp el akarom adni (15-ért).
Ha érdekel, írj privit!
Köszi a segítséget! Aranyosak vagytok!
Utolsó válaszoló, az mit jelent, hogy protektoros? Egyenesen tartja a babó hátát? Bocsi, de ilyenről még nem hallottam, azért kérdezem!
2. vagyok.
Most néztem a Brendon legújabb katalógusát, és igen, a First Go nagyon új, biztos ezért nem találsz vaterán. :( De az I. Go is remek, ma megint 6 órát volt benne a fiam egy kirándulás alkalmával egy búcsúban, imádjuk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!