Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ami gyógyszereket, meg kenőcsö...

Ami gyógyszereket, meg kenőcsöket stb... Kell az újszülött számára beszerezni azt a védőnő írja fel? Vagy megkell keresni a leendő gyerekorvost? és kb. Mennyibe kerül minden amit a babának meg kell vásárólni?

Figyelt kérdés
2008. jún. 15. 21:33
 1/7 anonim ***** válasza:
Szia! Nekem a védőnő mutatta be a körzetes dokinénit, és ő adta a recepteket. Nem olyan drága, mert ezek gyógyszertári kevertek. Van ahol a kórházban adják, utána kéne érdeklődnöd a védőnőnél.
2008. jún. 15. 21:35
 2/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Akár a védődő közbenjárásával, akár nem, de mindenképpen a gyerekorvos írja fel ezeket a recepteket. Legjobb, ha a 38. hét környékén felkeresel egy gyerekorvost és bejelentkezel nála. Ő ad recepteket, amit a szülés után kitudsz váltani.

2008. jún. 15. 23:24
 3/7 anonim ***** válasza:
Nekünk a kórházban adtak hintőport, amivel a köldökcsonkot kellett kezelni, de ahogy hazamentünk másnap jött a gyerekorvos(tudtommal mindenkihez kötelező kimennie pár napon belül), és ő írta fel receptre a dolgokat, így olcsó vol. Gyerekorvost érdemes választani korábban, segít benne a védőnőd, ha normális! :-)
2008. jún. 16. 12:00
 4/7 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat, de mégis kb. mennyi az az olcsó meg hogy nem drága?
2008. jún. 16. 12:07
 5/7 anonim ***** válasza:
A harmadik válaszoló vagyok, sajnos nem emlékszem már pontosan, mi mennyibe került, meg nem is tettem el a blokkot, de pár száz forintokra gondolj cask! Felírnak majd hexachlorofein-es hintőport(köldökcsonkra), 70%-os alkoholt(szintén köldökcsonkra), fürdetőkrémet, popsikrémet(ezt a 2 utóbbit patikában keverik), Konakiont(K-vitamin), Vigantol olajat(D-vitamin) és lázcsillapító kúpot. Meg merem kockáztatni, hogy mindegyik összesen max 2000 ft! (receptre persze)
2008. jún. 16. 13:18
 6/7 A kérdező kommentje:
köszönöm :D
2008. jún. 18. 10:05
 7/7 anonim válasza:

én most váltottam ki popsikrémet 455ft egy dobozzal, receptre amit a doktor bácsi felír.

A Vigantol olaj olyan 1000 pár száz forint.

2010. jún. 15. 12:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!