Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hol tudok beszerezni olyan...

Hol tudok beszerezni olyan betétet, amelyik jelzi, ha szivárog a magzatvíz?

Figyelt kérdés

Vagy ha veszek ph tesztcsíkot, akkor ha szivárogna, akkor zöld, vagy kék lesz a papír?

Azért kérdezem, mert itt az oldalon mindenhol más véleményt olvastam.

Voltam orvosnál, vérzéssel, azt mondta az orvos, lehetett magzatvíz, kevesebbnek is látja az átlagosnál.

A vérzés elmúlt szerencsére, de tegnap esti zuhany után éreztem valami vizes állagu folyást, átlátszónak láttam, igaz, nagyon kevés volt de nem szeretném végig aggódni a terhességemből maradt időt.

Köszönöm

15+3 hetes kismami

2013. szept. 15. 07:26
 1/4 anonim ***** válasza:
76%

15 hetesen nem folyik a magzatvíz, hiszen nincs súly, nincs ami burkot repesszen.

(Ha mégis, akkor elvetéltél, bocsánat, de nem értem az orvosodat sem...)

A vizes állagú folyás meg tök normális terhesen, nekem is volt, végig. A vérzés már nem az, de hát ezt Te is tudod...

Kívánok egészséges terhességet és babát Neked!

2013. szept. 15. 08:28
 2/4 anonim ***** válasza:
Nincs mar ez a betet. Indikator csikokat lehet patikaban venni.
2013. szept. 15. 08:46
 3/4 A kérdező kommentje:

Nem folyik?

Pedig az orvos azt mondta hogy szivaroghat, nezett egy ph-t, 4.9 lett, azt mondta szerencsere nincs jele szivargasnak.

Akkor most az orvos nincs tisztaban a dolgokkal?

2013. szept. 15. 09:25
 4/4 anonim ***** válasza:

Kedves első válaszoló. Nincsen igazad. Attól, hogy nincs akkora nehezedő súly még simán szivároghat a magzatvíz. Arról nem beszélve, hogy az nem azt jelenti, hogy akkor már elvetélt!

Tapasztalatból írom. Több napig szivárgott, de élt és mozgott a magzat. A terhességem pedig nem volt előrehaladott. Bár ha szivárog az tuti nem jó.

Tegyél be egy tisztasági betétet, az segít. Azzal is lehet kissé tesztelni. Ez lehet hülyeség, de a második terhességemnél én pzs-t tettem be. Semmit sem fogott fel, így tuti tudtam, hogy nem magzatvíz. HA az lenne akkor az átnedvesedne.

De ha kétségeid vannak keresd fel az orvosod, főleg ha többször tapasztalod.

Remélem minden rendben van/lesz.

Boldog babavárást!

2013. szept. 15. 09:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!