Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szerintetek aggódnom kellene,...

Szerintetek aggódnom kellene, hogy ez esetleg magzatvíz lehet?

Figyelt kérdés
Elég erős folyásom van a terhesség elejétől kezdve. Az első vizelet teszt bővebb hüvelyflórát mutatott ki, ezért kaptam Pimafucin kúpot, majd mikor az sem használt akkor Canesten-t írt fel a doki, majd mivel még ezután is nagy mennyisségű folyásom volt akkor Klion-t kaptam. Azt hozzáteszem, hogy a továbbiakban nem végeztek tesztet, ezért hasraütésre írták fel ezeket a kúpokat. A Klion sem csökkentette a folyást, ezért szemicilint kaptam. De most már én kértem, hogy ugyan legyen már akkor a szemicilin kúra után egy vizeletteszt. Ezt elvégezták és totál negatív lett, de a doki szerint még mindig sok a hüvelyváladék ezért vett kenetet is, ami szintén negatív lett. Ezért úgy gondolta, hogy a sok kúp és kezelés miatt tönkretették a flórát, szóval most megint felírt Pimafucint, mondván, hogy ez helyreállítja. A váladék közben megváltozott. Elég vizes, néha sárgás-fehéres és krémes, illetve tejföl állagú. Nem mondanám nyálkásnak, inkább tényleg krémes.Azon gondolkodtam, hog nem lehet esetleg, hogy szivárog a magzatvíz? Nem igazán hinném, hogy az lenne, mert néha erősebb, néha gyengébb, vagy egyáltalán nem is észlelhető a folyás és csak gondolom, hogy, ha magzatvíz lenne, akkor folyamatosan jönne. Ráadásul tegnap nézett a doki és teljesen zárt voltam, de már nem tudom, hogy eszébe juthatott-e ez a lehetőség is, vagy nem. Gondolom azért csak van annyira jó szakember, hogy ha az én laikus agyamban megfordult ez a gondolat, akkor ő is gondolhatott erre... Véleményetekre lennék kíváncsi. Köszi! Jah és 18 hetes vagyok.
2013. szept. 12. 17:14
 1/5 anonim ***** válasza:
ez még nem a magzatvíz lesz. én úgy tudom, a magzatvíz teljesen vizes állagú (nekem is olyan volt), esetleg zöldes - az viszont nem jó! engem elöntött, úgyhogy nem volt kérdés, hogy mi az :)
2013. szept. 12. 17:20
 2/5 anonim ***** válasza:
nekem is végig volt elég bő folyásom, már néha én is azhittem a víz szivárog, de csak sima folyás vol t , és néha krémes , állagú , volt kenetvétel semmit nem mutatott ki . még mindig van folyásom , de most már nem bánnám ha a víz jönne:-))) 38hkm
2013. szept. 12. 17:20
 3/5 A kérdező kommentje:
Oh, köszönöm :) Csak már néha buggyantnak érzem magam, hogy sok helyen olvasom, hogy teljesen normális a bő folyás a terhesség alatt, engem meg folyton kezel vele a dokim, miközben a tesztek alapján nem is kellene :P Ezért jutott eszembe az, hogy, ha a doki szerint ez nem normális, nem-e lehet magzatvíz :)Kedves második! Remélem hamarosan a kezedben lesz a babó és könnyű szülést kívánok! :)Kedves ElsŐ! Nektek meg jó egészséget! :)
2013. szept. 12. 17:28
 4/5 anonim ***** válasza:
Én a végén hittem azt a magzatvízre, hogy folyás, de az nem krémes volt, inkább olyan, mintha pisiltem volna, kimondottan folyékony, érzésre is teljesen különbözött a folyástól. Mivel elállt, azt hittem bepisiltem :) Aztán pár óra múlva derült ki, amikor kiszedtem a szennyesből a gatyámat, hogy az bizony nem pisi volt. Szerintem amit te érzel, az tuti nem a magzatvíz.
2013. szept. 12. 17:35
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm neked is a választ! :)
2013. szept. 12. 18:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!