28 hetes terhes vagyok, azt álmodtam, hogy pisilek, felébredtem és eláztam!? Soha életemben nem pisiltem be, most rettegek, hogy magzatviz volt?! 4 óra múlva egyébként is mennem kell védönöhöz, megemltsem neki?
Régen nagyon sokat hálát adtam az égnek, hogy nem pisiltem be álmomban, mert azt álmodtam, hogy a wc-n ülök és pisilek...Ha pisiszagú az ágy, márpedig a magzatvíznek nincs pisiszaga, akkor nem magzatvíz.
Ne aggódj, nincs semmi baj, előfordul főleg várandósan.
Az en magzatvizemnek anno edeskes szaga volt! Ha magzatviz lenne meg most is ereznel csorgast!
En 4 alkalommal pisiltem be terhesen... Egyszer mikor ugyanigy, ugyanezt almodtam.. Aztan megegyszer ugyanigy es ketszer kesobb arra keltem hogy a fiam dzetrugja a holyagom... Minden rugasanal jott egy kis adag!
Parom (szegeny) a vegere mar megszokta az agynemuhuzast es az ajtofelfanak tamaszkodva aludt...
Marha ciki volt!!! De se elotte se azota nem csinaltam ilyet ugyhogy ezt sajnos tenyleg a terhesseg hozta...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!