Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 28 hetes terhes vagyok, azt...

28 hetes terhes vagyok, azt álmodtam, hogy pisilek, felébredtem és eláztam!? Soha életemben nem pisiltem be, most rettegek, hogy magzatviz volt?! 4 óra múlva egyébként is mennem kell védönöhöz, megemltsem neki?

Figyelt kérdés
Igazából pisi szagú az ágy! :( hogyan történhetett ez?! El vagyok keseredve most! Mi bajom van? Remélem, hogy semmi köze a magzatvízhez?!
2013. szept. 10. 05:43
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Régen nagyon sokat hálát adtam az égnek, hogy nem pisiltem be álmomban, mert azt álmodtam, hogy a wc-n ülök és pisilek...Ha pisiszagú az ágy, márpedig a magzatvíznek nincs pisiszaga, akkor nem magzatvíz.

Ne aggódj, nincs semmi baj, előfordul főleg várandósan.

2013. szept. 10. 06:24
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm, reménykedem, hogy "csak" pisi. 3 óra múlva majd a védônô remélem megnyugtat, hogy még nem szülök! Ô meg tudja valahogy állapítani, hogy tutira nem magzatvíz volt? Az elsô terhességemnél is sokszor álmodtam ilyet én is, mert állandóan pisilnem kellett éjjel, de soha nem pisiltem be egész életemben.
2013. szept. 10. 06:45
 3/5 anonim ***** válasza:

Az en magzatvizemnek anno edeskes szaga volt! Ha magzatviz lenne meg most is ereznel csorgast!

En 4 alkalommal pisiltem be terhesen... Egyszer mikor ugyanigy, ugyanezt almodtam.. Aztan megegyszer ugyanigy es ketszer kesobb arra keltem hogy a fiam dzetrugja a holyagom... Minden rugasanal jott egy kis adag!

Parom (szegeny) a vegere mar megszokta az agynemuhuzast es az ajtofelfanak tamaszkodva aludt...

Marha ciki volt!!! De se elotte se azota nem csinaltam ilyet ugyhogy ezt sajnos tenyleg a terhesseg hozta...

2013. szept. 10. 07:48
 4/5 A kérdező kommentje:
:) az jo lehetett! Ugy nez ki velem is ez tortent! Jobb, mint a magzatviz 28 hetesen!
2013. szept. 10. 19:53
 5/5 anonim ***** válasza:
Egyertelmu hogy inkabb pisi legyen... De sebaj! Jot fogsz rajta rohogni kesobb! Es nem hiszem, hogy szegyelned kene :) parod elott biztosan nem!
2013. szept. 11. 06:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!