Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ez is velejáró vagy valami...

Ez is velejáró vagy valami lappang bennem? 24hetes terhes vagyok, az éjjel nagyon rosszul aludtam, sokszor felébredtem. most meg egész délelött szédülök, meg olyan "nyomi" is a fejem.

Figyelt kérdés
a páromnak fáj a torka és tegnap láza volt.én is beteg leszek?
2008. ápr. 7. 11:32
 1/3 anonim ***** válasza:

Valószínűleg a front az oka.Én is szédelgek egész nap,fáj a fejem és a pocim(babának nincs baja,pont ma voltam dokinál),és nincs kedvem semmihez.Éjjel 3 óta fent vagyok,pedig remek alvókám van,talán most elnyom a buzgóság.Reméljük holnapra már helyre jön az idő,mert napok óta ez megy...

34 hetes kismama

2008. ápr. 7. 12:10
 2/3 anonim ***** válasza:

Szia! Én sem aludtam túl jól, és eddig még nem igazán ébresztett a babám, mindig akkor helyezkedett, amikor én is fordultam. De most már hajnaltól nem hagy aludni! :-))

Szóval biztos a front, meg az idő!

Pihenj, ha teheted, reméljük nem betegség!

32 hetes kismama

2008. ápr. 7. 12:43
 3/3 anonim ***** válasza:

Én is sokat voltam fent éjszaka, délelőtt nagyon fájt a fejem, szédültem és rókáztam. Nálam ez fronthatáskor szokott lenni.

Szerintem te is frontérzékeny vagy.

29 hetes kismama

2008. ápr. 7. 12:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!