Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kérlek olvasd el, és ha tudsz...

Kérlek olvasd el, és ha tudsz segíts?! 33 éves vagyok, van 2 gyermekem (2 apától). Egy éve találkoztam valakivel, szép, jó volt, stb, terveztük a gyereket,8 hetes vagyok, elhagyott. Akkora súly van a lelkemen, hogy az őrület határán vagyok!

Figyelt kérdés
Elvetetni nem akarom, de nincs más választásom, nem érdemli meg ez a szemét, de 3 gyerekkel egyedül?

2014. márc. 9. 16:29
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:

de jó:) örülök,hogy sikerült döntést hoznod,és hogy a baba mellett döntöttél!Megbánni biztos nem fogod:)

És én ismerek olyat,aki 3 gyerekkel maradt magára,később rátalált a szerelem,azóta van közös gyerekük is:)

2014. márc. 10. 17:53
 32/35 anonim ***** válasza:
Gratulalok en is, nagyon jo dontes! Sok boldogsagot nektek!
2014. márc. 11. 00:31
 33/35 anonim ***** válasza:
Ez nagyszerű! Sok-sok boldogságot!
2014. márc. 11. 07:23
 34/35 anonim ***** válasza:
Szia hogy vagytok?
2014. nov. 18. 07:43
 35/35 vaszily katalin ***** válasza:
neharagudj de három gyerekkel még egyedul is nagycsaládos lennél néz utána mi jár mijen anyagi jutatás jár s kedvezmények,2 gyerekhez nem sok kedvezmény jár.
2015. márc. 23. 19:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!