Kérlek olvasd el, és ha tudsz segíts?! 33 éves vagyok, van 2 gyermekem (2 apától). Egy éve találkoztam valakivel, szép, jó volt, stb, terveztük a gyereket,8 hetes vagyok, elhagyott. Akkora súly van a lelkemen, hogy az őrület határán vagyok!
Kérdező, nyilván kapsz majd mindenféle válaszokat. De hidd el, ezt mi nem dönthetjük el helyetted.
Én is úgy gondolom, hogy az a baba már él, és Te vagy az anyukája, de nem mondhatok semmit a sorsáról. Nem én döntök, pedig minden meg nem született babáért vérzik a szívem.
Ezt tényleg nem dönthetjük el helyetted.És őszintén sajnálom,hogy ilyen "férfiakkal" hozott össze az élet.
De ha anyagiak nem akadály akkor szerintem tartsd meg!!Az a pici nem tehet róla,hogy ilyen az apja!
Helyetted nem tudunk dönteni. Megértem, hogy nehéz a helyzeted, de csinálj egy mérleget.
Egyik oldal: akartad a babát, gyerkőc is akarja, hallottad a kis szívét..stb.
Másik oldal:
Fel tudsz-e nevelni egyedül 3 gyereket (párkapcsolatot egyedülálló 3 gyerekes anyukaként szerintem felejtsd el)
Lenne-e segítséged? (szülők, testvér)
Mennyire biztos a munkahelyed, ha mondjuk elveszted, van-e lehetőséged másikat találni (végzettséged alapján)?
...stb.
Itt most az érzelmi rész áll szemben a gyakorlati kérdésekkel. Te tudod, melyik az erősebb.
Köszönöm a válaszokat!
Azt hiszem ma döntöttem! Októberben Uzsoki kórház, nem fogom megbánni, Isten velem van, a családom meg majd megbékél idővel,tanítói állásom van,állásom lesz utána biztosan .Rengeteg olyan jelet kaptam, ami a baba megtartására utal. Szerintem kislány lesz:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!