Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kérlek olvasd el, és ha tudsz...

Kérlek olvasd el, és ha tudsz segíts?! 33 éves vagyok, van 2 gyermekem (2 apától). Egy éve találkoztam valakivel, szép, jó volt, stb, terveztük a gyereket,8 hetes vagyok, elhagyott. Akkora súly van a lelkemen, hogy az őrület határán vagyok!

Figyelt kérdés
Elvetetni nem akarom, de nincs más választásom, nem érdemli meg ez a szemét, de 3 gyerekkel egyedül?

2014. márc. 9. 16:29
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
88%

"Azért annak oka van, ha tervezett gyereknél valaki 8 hetesen ott hagyja a kismamát. Érdekes lenne meghallgatni a másik félt is."

Nos nalunk anno 12 hetesen dontott ugy apuka, hogy o megis inkabb nem akar gyereket..... Ennyi volt az oka, szinten tervezett terhessegnel....

2014. márc. 9. 17:56
 12/35 anonim ***** válasza:
75%
A gyerek tervezésnél azért nem árt megbeszélni a dolgokat. Hihetetlen, hogy néhány férfi úgy gondolkodik a családalapításról, mintha csoki fagyit kérne vanília helyett...! "Ja, bocs, inkább mégsem ezt akarom". Az ilyen ember csoda, hogy magáról tud gondoskodni. És az a legdurvább, hogy hihetetlen színészi tehetséggel képesek előadni a "szeretett" nőnek, hogy ők mennyire vágynak a gyerekre. Mert valljuk be, nem lehet mindig a nő a hülye azért, mert elhiszi a szép szavakat. A férfiak eleinte azt gondolják a gyerek egy cuki baba, aki az is marad, és ha fáraszt, csak kiveszem belőle az elemeket, mint egy játékból. Aztán ha realizálódik bennük, hogy ez mégsem csak ennyiből áll, akkor lelépnek. Természetesen ez csak annak szól, akinek inge..
2014. márc. 9. 18:08
 13/35 anonim ***** válasza:
Minden esetre tényleg szívesen meghallgatnám egy ilyen ember verzióját is, aki otthagyta a kismamát. Az nem indok, hogy "mégsem akarom". 12-es és 14-es voltam.
2014. márc. 9. 18:12
 14/35 anonim ***** válasza:
37%

Kate Winslet is most szülte meg a 3. gyerekét a 3. apától. Nos, róla is megvan a véleményem, akármilyen nagy színésznő is. Bár mentségére legyen mondva, hogy valószínű ő sem így tervezte, hogy 3 gyereke hérom különböző apától legyen.

Azért egy év ismeretség után bevállani egy babát elég merész húzás. No, de ha minden szépnek és jónak tűnt, akkor biztosan örült annak a kérdező, hogy végre ilyet talált, akivel minden szép és jó. Aztán bummm. De a bumm-ot előre nem láthatta, ha minden szép és jó volt.

Ha nem tudod felnevelni, akkor a már meglévő gyerekeidnek is jobb, ha nem teszel ekkora terhet még az ő nyakukba is.

2014. márc. 9. 18:12
 15/35 anonim ***** válasza:
77%
33 éves, több mint egy éve együtt van (volt) a párjával, tervezték is...most nem lényeg a másik két gyerek én a kérdező helyébe ezt a kérdésbe bele se írtam volna csak a jelenlegi helyzetet, mert úgy talán kapott volna értelmes választ és ne csak k(u)rváznátok itt. Barátnőmék 3 év után mikor meglett a közös lakás, minden rendeződött, tervezték a babát, barátnőm abbahagyta a gyógyszert egyből össze is jött nekik a baba a pasi meg beijedt és kidobta barátnőmet, a gyereket se látogatja. ja és 1 év múlva összejött egy 2 gyerekes anyával a srás. Hozzáteszem nem volt olyan fiatal 35 éves volt a srác gyönyörűen elvoltak és akarta is a babát..ezzel csak annyit akarok hogy ezt sose lehet előre tudni, soha nem ismerheti ki eléggé az ember a másikat...Kérdező ezt csak te tudod, hogy bevállalod-e a harmadik babát. Korban még most jó vagy, te érzed hogy anyagilag megengedheted-e (bár én utálom mikor valaki erre hivatkozva veteti el a gyereket, de mindenkinek a saját döntése...)Két gyerek után azért már tudod a szépségét és a nehézségét egy gyerekvállalásnak. Nem vagyok annyira topon a témában, de úgy tudom 3 gyerek után már nagyobb támogatásokat kaphatsz, de ebbe tényleg nem vagyok otthon. Mennyi idősek a gyerekeid? Ha esetleg nagyobbacskák már akár velük is beszélhetsz erről, hogy szeretnének-e egy kistesót, segítenének-e neked. Nálunk a 6 éves kislány is rengeteget tud segíteni. Nem azt kell nézni, hogy hány apától, stb..hanem hogy lesz 3 gyönyörű gyermeked. De ezt tényleg csak te tudhatod, hátha párod is csak megijedt és visszamegy hamarosan hozzátok.
2014. márc. 9. 18:30
 16/35 anonim ***** válasza:
75%
Nem akarok kötekedni, de mi lepontozni való van azon, hogy megkérdeztem, hogy milyen segítséget vár a kérdező?
2014. márc. 9. 18:35
 17/35 anonim ***** válasza:
74%

Pont ugyanaz, mint ami az én kommentemért járt, mert azt írtam, nem k, vagy ha az, mit sem számít.

Ne is törődj vele! Nem Te lettél kevesebb ettől, hidd el.

2014. márc. 9. 19:42
 18/35 anonim ***** válasza:
Igazad van,köszi! Nem lettem kevesebb, csak nem értem. Mint ahogy a kérdezőt sem értem, kár, hogy nem válaszol, hogy milyen segítséget vár! Nem értem mi alapján lehet egy ilyen kérdésnél pontozni. Itt nincs hasznos, vagy nem hasznos válasz, mindenki csak leírja a saját véleményét.
2014. márc. 9. 20:25
 19/35 anonim ***** válasza:
0%
Mindenképp tartsd meg és add örökbe, ha nem tudod egyedül felnevelni úgy, ahogy szeretnéd.
2014. márc. 9. 20:38
 20/35 A kérdező kommentje:
Kaptam hideget, meleget is, de nagyjából felvázolnám jobban a helyzetet. Nagyobbik gyermekem 11 éves, az ő apukája a családját választotta(apa, testvérek,stb, hagyta,hogy éhezzünk,szó szerint, a fizetését oda tette. Kisebbik gyermekem 5 éves, az ő apukája elgépezte, elitta a pénzt, ha szólni mertem monoklikat, agyba főbe verést kaptam. Ez a fent írt apuka rossz kapcsolat után ismert meg van egy autista 7 éves gyermeke, visszaköltözött ehhez a kapcsolatához, csupán a gyerek miatt mondván a gyerekének szüksége van rá. Hezitálok nagyon nagyon rég óta,hogy mit tegyek, a nagy fiam nagyon örül neki, a családom kézzel lábbal védekezik, hogy vetessen el. A pénz nem érdekel, mert jól keresek a gyedem jó lesz relatívan, kevesebbet is be tudok osztani,csak normális hozzáállású véleményeket vártam...
2014. márc. 10. 08:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!