Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kemenyedes vagy a babaimat erzem?

Kemenyedes vagy a babaimat erzem?

Figyelt kérdés
17 hetesek vagyunk, es neha ugy erzem, mintha "feszulne" a hasam, de inkabb csak egy resze, es nem az egesz. Hasamon itt a koldok alatti reszt ertem, es azon belul vmelyik oldalon, valtozo. Rovid ideig tart, par mp, nem faj, es meg a feszules sem jo szo ra, de gorcsnek sem akarom irni. A hasam nem erzem kemenynek ilyenkor, bar van rajta nemi zsir, igy eleg nehez megitelni. Kemenyedskor fekve is kemeny a has?

#ikerterhesség #Terhesség- keményedés
2014. márc. 7. 18:30
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Doki szerint pihenjek sokat, szedjem a mg-t, esetleg no spat, de szerinte az is jo lehet, ha ilyenkor 1dl vorosbort megiszok. :) hat ezt meg nem probaltam. Mg-t mar 4x2-t szedek, nemtom mi lesz kesobb.
2014. márc. 29. 22:43
 12/14 anonim ***** válasza:

Az jó! Neked a bort javasolja az orvos, nekem a konyakot... Tiszta alkeszt csinálnak belőlünk! :)) Bár én is csak akkor ittam meg egy konyakot, amikor este a 6 szem magnerot után még vészes volt a helyzet. Holnap már a második injekciómat kapom meg, most már attól várom majd a javulást.

Egyébként észrevettem, hogy ha jobban mocorognak a babáim vagy erősebbet rúgnak, általában azonnal bekeményedek.

Neked nagy már a ficánkolás odabent?

2014. ápr. 1. 12:05
 13/14 A kérdező kommentje:

Szerintem is fugg a babak mozgasatol, meg ahogy en veszem eszre attol is milyen ido van, jon-e valtozas, vanszorgok, vagy elfelejtkezek magamrol es gyorsabban megyek, mennyit vagyok talpon...

Es a mensihez hasonlito erzes, alhas aljan, nagyon gyengen, rovig ideig? Van olyan nap, hogy nincs, de ha van, akkor sok egy nap? ilyet erez valaki? 21 hetesek vagyunk amugy.

2014. ápr. 2. 11:25
 14/14 anonim ***** válasza:
Hogy vagytok? Keményedsz még?
2014. máj. 12. 18:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!