Mi az a keményedés? Milyen érzés? Meddig tart? Honnan ismerem fel?
Figyelt kérdés
Annyi félét hallottam, de még mindig nem tudom igazán mi is az.
Válaszokat köszönöm!
2014. febr. 28. 14:13
1/4 anonim válasza:
A keményedést a méh összehúzódása okozza. Pár másodpercig tart, de van hogy akár fél percig is. Az egész has befeszül, nem csak az alja, nem felül nem alul, hanem az egész pocak, olyan kemény mint a kő, és kellemetlen szorító érzés kíséri.
2/4 anonim válasza:
Szia, Én is így voltam vele, hogy gözöm sem volt róla, hogy milyen lehet, de amint elöször éreztem leesett, hogy na ez lehet az, olyan mintha az egész hasad betonná keményedne vagy mint ha a babád erősen kinyomná magát, csak ezt nem csak egy helyen érzed hanem mindenhol a hasadon és kb 2-3 percig tart. (Legalábbis nállam, de ez mindenkinél változó).nem tudom máshogy leírni, szerintem tudni fogod,ha elkezdesz majd keményedni. 31Hkm
3/4 anonim válasza:
Én, kis hülye azt hittem sokáig, hogy a gyerek támasztja magát a hasfalamnak, mintha nyújtózkodna, pedig azok keményedések voltak. Befeszül az egész has, ha megnézed, akár ki is rajzolódik a méh vonala is. Én ilyenkor a durvábbaknál nem tudtam felegyenesedni, és volt hogy le is kellett ülnöm, mert percekig tartott mire összeszedtem magam néha, pedig nem vagyok nyápic. Érdekes módon nálam ez a jelenség a középső trimre volt jellemző. Terminus közelében semmit nem éreztem, mikor a doki kérdezgetett, hogy keményedés-jósló van-e, nem tudtam mire gondol. Aztán a nemleges válaszaimra meg ő nézett kerek szemekkel. Szóval jóval szülés után esett le, hogy amit nyújtózásnak hittem, az biza keményedés volt.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Így kicsit világosabb már.
2014. febr. 28. 19:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!