Milyen érzés a keményedés?
Figyelt kérdés
Mármint, ha hozzáérek a hasamhoz, sokszor érzem keménynek, de csak nagyon ritkán kellemetlen érzés. Néha pedig kellemetlen, de olyankor inkább arról van szó, hogy a baba nagyon hozzányomja magát a hasfalamhoz. Ha odateszem a kezem, akkor arrébb megy és máris jó.2013. okt. 8. 07:50
1/3 anonim válasza:
Olyankor az egész hasad mindenütt egyformán kőkemény lesz egy kis ideig (nekem pl. 10-15 mp), szinte kiszögletesedik, és húzó-nyomó érzés társul hozzá. Nem fáj, csak kellemetlen, pl. ha mondjuk épp mozdulni kéne.
2/3 anonim válasza:
Én egy felfújt kőkemény focilabdához hasonlítanám olyankor a hasamat és nekem bizony néha elég fájdalmasan feszül is. Mindig le kell ülnöm olyankor. :)
3/3 anonim válasza:
Feszülő érzésnek írnám le....van amikor már fáj is..annyira bekeményedik
Remélem hogy nálam ezek már az erős jóslók
38 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!