Milyen érzés a keményedés? Honnan tudom, hogy keményedik a pocakom? Fájdalmas vagy milyen érzés?
Figyelt kérdés
2013. jan. 8. 19:04
1/6 anonim válasza:
Nem fájdalmas. Olyan, mintha egy kő lenne a méhedbe.
2/6 anonim válasza:
Nem fáj. Fura érzés, amikor a méhed egy kemény gombóccá alakul. :) Tényleg olyan, ahogy az előző is írta, mintha egy kő lenne.
3/6 A kérdező kommentje:
Értem.Köszönöm szépen,ment a zöld kezecske :))
23 hetes vagyok és már keményedek.Ez normális??Magnerotot orvos előírására napi 3x1-et szedek.
2013. jan. 8. 19:22
4/6 anonim válasza:
Attól függ mennyit. én ennyi idősen voltam miatta kórházban!
3-4 naponta normális ha több akkor kórház mert nyilhat tőle a méhszájad! Az orvost kérdezd meg erről bővebben elmondja!
5/6 anonim válasza:
A keményedést fogod érezniu, de nem fájdalmas. báér nekem volt oylan amikor már kellemetlen volt, mert annyira bekeményedett a pocakom hogy alig kaptam levegőt. mindkét manómmalé már 25 hetesen voltak elég durva keményedéseim, és el is kezdtem nylíni. úgyhogy ha túl sokszor fordul elő, midnenképpen szólj egy orvosnak.
6/6 A kérdező kommentje:
Vasárnap voltam ügyeleten kórházban,mert szombat este elég szépen görcsöltem,és kis folyást is éreztem,attól féltem,hogy esetleg a m.víz szivárog,de hála Istennek nem szivárog és teljesen zárva is vagyok,megvizsgált.Viszont azóta érzem,hogy meg-megkeményedik a pocim,de nem vészesen,naponta max 3x.És az sem tart sokáig.
2013. jan. 8. 22:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!