Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A baba tényleg felpörög,...

A baba tényleg felpörög, jobban mozog, ha az ember csokit eszik?

Figyelt kérdés
Amikor már lehet érezni a mozgását, jobban érzékelhető lesz majd, ha édességet eszek? Olvastam pár helyen. Ez miért van?
2014. márc. 5. 21:48
 1/8 anonim ***** válasza:
Igen, a legtöbb baba reagál, de nem feltételen a csokira. Szerintem a vérbe kerülő szénhidrát miatt van, de csak laikusként gondolom. A csokiban lévő cukor pedig nagyobb dózis, hamarabb hat. Nekem is mondta a szonográfus, hogy menjek el ebédelni, mikor nagyon aludt a picim, hogy hátha attól felébred. Amúgy én is szőlőcukrot, csokit ettem uh-ok előtt. :) De ugyanígy kólát is szoktak ajánlani.
2014. márc. 5. 22:16
 2/8 anonim ***** válasza:
Nst előtt vagy csokit vagy almát ettem, mindkettőre "pörgött".
2014. márc. 5. 22:30
 3/8 anonim ***** válasza:

Mikor 4D-re mentünk mondták, hogy egyek csokit...nos a Kisfiúnk ennek ellenére kényelmesen befordulva szunyókált:)

NST-n sem vitte túlzásba a mocorgást pedig előtte ettem,ittam,lépcsőztem... viszont amióta megszületett 1000-rel pörög :D

2014. márc. 5. 23:56
 4/8 anonim ***** válasza:

A benne lévő cukor miatt lehet, de ez is babától függ, hogy beválik-e vagy sem.

kólát, kávét is szoktak javasolni

az én kislányom egyébként a kakaóra indul be, de a fűszeres ételeket is szereti

32hkm

2014. márc. 6. 08:26
 5/8 anonim ***** válasza:

Igaz :) Az én fiam tisztára bepörög az édességtől, gyümijoghurttól :)

Azt látni kell, ahogy össze-vissza rúgdos a pocakomban, a ruhám is hullámzik olyankor :)

Imádja az édességet :)

JA ÉS ÉN IS :)

2014. márc. 6. 13:28
 6/8 anonim ***** válasza:

Igen,jobban,mint az NST-n kapott szőlőcukortól,mert az semmit sem használt.

Ha épp nagyon fájdalmasak a mozgásai,elővigyázatosságból kerülök minden édességet,vagy nem eszem olyankor egy ideig,és elhalasztom,tegnap is ez történt,mert nagyon ki akart szabadulni,és annyira fájt,hogy mozdulni sem bírtam a fájdalomtól.

Másfél órára rá "lenyugodott",akkor óvatosan eszegettem.

:)

2014. márc. 6. 14:22
 7/8 A kérdező kommentje:
dejó, ki fogom próbálni majd szerintem mire indul be :D
2014. márc. 6. 16:31
 8/8 anonim ***** válasza:
Az én fiam a legjobban a túró rudira reagál...azzal megyünk minden uhra, sajnos elég sokat kell járnom...teljesen bepörög tőle, legutóbb alig tudták megmérni :)
2014. márc. 7. 08:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!