Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A baba akkor is mozog a...

A baba akkor is mozog a pocakban ha alszik az ember? Fel is ébreszt?

Figyelt kérdés
2012. jún. 24. 20:55
 1/7 anonim ***** válasza:
Nekem akkor mozgott igazán, sokszor felébredtem rá. Ha nem mozogsz, nem járkálsz, akkor sokkal többet mozognak.
2012. jún. 24. 20:58
 2/7 anonim ***** válasza:

Vagy veled alszik vagy nem. Vagy felébredsz rá vagy nem. :)

Én soha nem keltem fel lányom mozgására, de szerintem ő is pihent olyankor, mert mikor rúgott már a végén, az nagyon erős volt, így szerintem tuti felkeltem volna rá.

De persze van, akinek éjjel is mozog, és olyankor naná, hogy fel lehet rá kelni, ha nagyokat rúg.

2012. jún. 24. 20:59
 3/7 A kérdező kommentje:
és látszik az kívűlről ha rúg?
2012. jún. 24. 21:02
 4/7 anonim ***** válasza:
Első vagyok, nekem kb. a 23. héttől látszott. A legvégén pedig minden mozdulatát lehetett látni. Egyszer a buszon a mellettem ülő tini lány eléggé rá is csodálkozott... :)
2012. jún. 24. 21:06
 5/7 anonim ***** válasza:

Nekem csak nagy pocakkal lehetett már látni, ha mozgott. Én otthon persze már hamarabb láttam, de külső szemlélőként már csak akkor volt feltűnő, mikor nagy volt a hasam, és a baba hopp az egyik oldalról átrakta valamijét a másik oldalra, na az látványos volt. :)

Én nem keltem fel rá éjjel, nappal viszont nagyon nagyon sokat mozgott, szerintem éjjel aludt. :)

2012. jún. 24. 21:14
 6/7 anonim ***** válasza:
Én hajnal tájt és reggel szoktam felébredni arra,hogy mozog, ébren van. Egy kis ideig nem is bírok tőle visszaaludni. Én a mozgást is lehet már látni, ide oda csusszan, meg a lábát ahogy átrakja egyik helyről a másikra,az látszik a bőrömön. 33hkm.
2012. jún. 24. 22:04
 7/7 anonim ***** válasza:
Én nem kelek még fel rá,20.héttől én is és apa is látja,ha mozog és fekszem.26hkm
2012. jún. 25. 07:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!