A baba akkor is mozog a pocakban ha alszik az ember? Fel is ébreszt?
Figyelt kérdés
2012. jún. 24. 20:55
1/7 anonim válasza:
Nekem akkor mozgott igazán, sokszor felébredtem rá. Ha nem mozogsz, nem járkálsz, akkor sokkal többet mozognak.
2/7 anonim válasza:
Vagy veled alszik vagy nem. Vagy felébredsz rá vagy nem. :)
Én soha nem keltem fel lányom mozgására, de szerintem ő is pihent olyankor, mert mikor rúgott már a végén, az nagyon erős volt, így szerintem tuti felkeltem volna rá.
De persze van, akinek éjjel is mozog, és olyankor naná, hogy fel lehet rá kelni, ha nagyokat rúg.
3/7 A kérdező kommentje:
és látszik az kívűlről ha rúg?
2012. jún. 24. 21:02
4/7 anonim válasza:
Első vagyok, nekem kb. a 23. héttől látszott. A legvégén pedig minden mozdulatát lehetett látni. Egyszer a buszon a mellettem ülő tini lány eléggé rá is csodálkozott... :)
5/7 anonim válasza:
Nekem csak nagy pocakkal lehetett már látni, ha mozgott. Én otthon persze már hamarabb láttam, de külső szemlélőként már csak akkor volt feltűnő, mikor nagy volt a hasam, és a baba hopp az egyik oldalról átrakta valamijét a másik oldalra, na az látványos volt. :)
Én nem keltem fel rá éjjel, nappal viszont nagyon nagyon sokat mozgott, szerintem éjjel aludt. :)
6/7 anonim válasza:
Én hajnal tájt és reggel szoktam felébredni arra,hogy mozog, ébren van. Egy kis ideig nem is bírok tőle visszaaludni. Én a mozgást is lehet már látni, ide oda csusszan, meg a lábát ahogy átrakja egyik helyről a másikra,az látszik a bőrömön. 33hkm.
7/7 anonim válasza:
Én nem kelek még fel rá,20.héttől én is és apa is látja,ha mozog és fekszem.26hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!