Miért nem dönthetem én el hogy kinek adom a pénzt?
Figyelt kérdés
Hétfőn voltam nőgyógyásznál. 2 szoba van az egyiknél megkérdezik hogy miért vagyok ott és a vizsgálat után tőlük kapom meg a papírokat a másikba meg a doki. Végeztem a dokinál és át mentem hogy elkérjem a papírokat erre elkezdi nekem a csaj aki intézi a papírokat, hogy a következő vizsgálatra ne oda menjek mert nem oda tartozok megkérdeztem, hogy akkor hova tartozok erre csak annyit mondott, hogy ő azt nem tudja de akkor se oda menjek vissza. Amíg vártam a váróteremben hogy sora kerüljek láttam egy papírt hogy akinek nincs taj kártyája annak 2500at kell fizetnie. Nekem van taj kártyám ezt most csak azért írom mert hogy akkor én 2500at fizetek nekik. Miért nem mindegy hogy most én azt kinek adom? Miért nem döntetem el én hogy hova akarok menni? Nem fogok egy olyan helyre menni ahol úgy bánnak az emberrel hogy elmegy a gyerek akkor inkább megyek a normális dokihoz. Nem hogy örülne hogy nem másnak adom a pénzt.2014. márc. 5. 18:15
1/9 anonim válasza:
Nem teljesen értem mi a bajod. Nem oda tartozol ahova mentél, ezt elmondták és néztek annyira felnőttnek, hogy megtaláld a megfelelő helyed. 2500Ft meg annak kell fizetni akinek nincs TB-je, ha neked van akkor mi a gond vele?
2/9 anonim válasza:
Mi a probléma, nem a területileg illetékes sztk-ba mentél és szóltak, hogy legközelebb odamenj.
3/9 A kérdező kommentje:
Mert sokáig ott laktam és tudom hogy az nagyon normális orvos ami ritka dolog. Meg elvileg az előző évbe még oda tartoztunk. A másik doki még messzebb is van.
2014. márc. 5. 18:23
4/9 anonim válasza:
Jó de te most mentél oda. nem járhat mindenki össze vissza orvoshoz, szép is lenni mi lenne akkor a rendelőkben. Annyira szimpatikus akkor fogad fel.
5/9 anonim válasza:
Érdekes, mert én a lakóhelyemtől pár várossal odébb jártam kórházba terhesgondozásra, és nem említettek pénzt, sőt, én azért adtam a dokinak, mert nagyon lelkiismeretes orvos. Ennyire eltérőek a szokások az országon belül :O? Én a lakhely szerinti városban nem is voltam egyszer se orvosnál.
6/9 anonim válasza:
Utolsó minden rendelőben ki van írva,hogy aki nem dolgozik és nem fizeti havi TB járulékát annak mennyibe kerül. Ez tuti, hogy ott is ki volt írva, csak mivel téged nem érint nem tűnt fel.
8/9 anonim válasza:
Az más ha a kórházba mész választott dokihoz és az ha az sztk.ba mész szakrendelésre.
9/9 anonim válasza:
Én már mentem olyan sztkba ahova nem tartoztam, mégis megvizsgáltak,normálisan bántak velem a végén nekem is megjegyezték, hogy miért jöttem ide és azt mondtam, hogy most költöztem ide és most akarok átjelentkezni. Én pénzt a dokinak adok csak amikor vizsgál, legutóbb 5.000Ft adtam. Sajnos meg kell venni a kedvességüket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!