Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van aki nem fogadott orvost,...

Van aki nem fogadott orvost, és sztb-ba járt, ügyeletesnél szült? Sok különbség van a kettő között? Azt a pénzt, inkább a gyermekem "dolgaira" költeném. Más is van így?

Figyelt kérdés
2013. dec. 16. 12:33
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Én. SZTK-ba jártam terhesgondozásra, teljesen meg vagyok elégedve. A szülés ugyan még hátravan, de arra se fogadtam se dokit, se szülésznőt. Bízom benne hogy minden rendben lesz!
2013. dec. 16. 12:36
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
én így voltam. nem szívesen tenném meg újra...
2013. dec. 16. 12:39
 3/17 anonim ***** válasza:
86%

Én magánrendelésre jártam, és fogadott orvosnál fogok szülni. Nekem nagyon rossz tapasztalatom volt a sztk-val kapcsolatban, de lehet én voltam peches. Én úgy vagyok vele, hogy ez nem ablakon kidobott pénz, mert elvégre nem magamra költöm, hanem már a gyerekemre. :)Végig nyugodt voltam a terhesgondozás alatt, bármikor mehettem, bármikor hívhattam. Havi tízezer Ft.-ot megért nekem, ez a nyugalom. Hozzáteszem az első terhességemnél sztk-ba jártam terhesgondozásra, ott döntöttem el, hogy nem kérek belőle többet.

32hkm

2013. dec. 16. 12:43
 4/17 anonim ***** válasza:
80%
A terhesgondozásnál nem jelentett gondot, hogy nem fogadott dokihoz járok, bár lehet, hogy csak azért, mert a terhességem problémamentes volt. Szülésnél viszont bármit megadtam volna egy fogadott orvosért... Senki nem foglalkozott velem, bunkók voltak, hagytak 2 teljes napon át vajúdni... Az ügyeletes doki végezte az s.o.s császárt, vele maximálisan meg vagyok elégedve, úgy összevarrt, hogy az utána sem fájt egy percig se! :) De a vajúdás, és az orvosok, nővérek hozzáállása nagyon rossz élmény maradt, ezért nem is tervezünk több gyermeket, maximum ha magánklinikán programozott császár lesz.
2013. dec. 16. 12:45
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nem volt fogadott orvosom, az ügyeletesnél szültem. Minden tökéletesen rendben volt és nem bántam meg. Most a 2. gyermekem várom, és megint nem fogadok dokit. Én azért is döntöttem így, mert ahol élek, az összes orvos jó, és szimpatikus, így bárki segítette volna a világra a gyermekem, jó kezekben lettem volna. De nyilván ha tudnám, hogy rosszabb-bunkóbb stb. orvoshoz is kerülhetek, akkor mérlegeltem volna, és lehet másképp döntöttem volna.
2013. dec. 16. 12:48
 6/17 anonim ***** válasza:
79%

egyenlőre még sztkba jarok és nem akartam fogadni orvost. de mivel a testvéremnek volt a szüleim ragaszkodnak hozza hogy nekem is legyen. pedig nekem mindegy kinél szülök mert én korházat választottam és ott megvagyok elégedve mindennel. jo ha nem ad plusz pénzt az ember nem babusgatjak de ugyanugy normalisan ellatjak. nővérem meg orvost valasztott aki mashol vezette volna le a szülést mint ahol én szeretnék. azért mondom hogy volna mert mikor hajnalban bementek h vérzik az orvosa reggel tolta be a képét megvizsgalta azt mondta ma még nem lesz baba de majd a nővérek hivjak ha jön az idő. azzal hazament. majd este 8kor az ügyeletes megcsaszarozta mert mar rosz volt a szivhangja. A fogadott doki a varrásra ért be és gratulalt majd az ügyeletesre hagyta. Szoval ennyit erről.

De én masik korhazat valasztottam, a jelenlegi orvosom ajanlotta bar ő mar nem vezet szülést. Januarban akarom felkérni az altala ajanlott orvost. a többit marciusban megirom.

2013. dec. 16. 12:58
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó: a szüleid döntik el, hogy legyen-e fogadot orvosod???
2013. dec. 16. 13:07
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
Nekem választott orvosom volt Budapesten, az ő sztk rendelésére jártam, egy angyal az a doki. A szülésznő is nagyon aranyos volt, és szerencsémre egyedül szültem aznap éjjel az egész kórházban, így mindenki velem foglalkozott :) Nagyon elégedett voltam mindennel, és a többi anyukával ahogy beszélgettünk, nem vitte túlzásba senki a fizetést, mindenki szülés után adott amennyit gondolt és kész. Most sem akartam fizetni (második terhesség) de sajnos az az orvos magánrendelőt nyitott, és megint hozzá akartam járni, és a kórház is nagyon tetszett, így most fizetek.
2013. dec. 16. 13:11
 9/17 anonim ***** válasza:
100%
Azon elgondolkodtam, hogy felfogadom azt a dokit, akihez az SZTK-ba jártam rendszeresen. De végül nem tettem, és milyen szerencse, mert egész decemberre elment szabadságra. Most vagy kihúzom januárig, vagy nem, de azon nem kell aggódnom hogy a dokim nem elérhető...
2013. dec. 16. 13:23
 10/17 anonim ***** válasza:
100%

Én is így gondoltam, de nagyon megbántam :(

Úgyhogy most a másodiknál kiválasztottam a megfelelő kórházat, orvost és tudatosan készülök a szülésre, hogy minden úgy történjen, ahogy a legjobb nekünk!

2013. dec. 16. 13:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!