A beontes hogy történik Császár elott? Faj? Mit csinálnak pontosan? Utána egyből tudsz wcre menni?
Én kaptam, mert természetes szülésre készültünk.
Fel kell mászni egy nőgyógyászati vizsgálóra, lábak szét, vékony csövet dugnak fel (annyira vékony, hogy nem is lehet érezni), majd a szülésznő langyos vizet folyat be. Nekem csak addig engedte, amíg el nem kezdett vissza is folyni a víz. Utána irány a wc. A wc rögtön mellette van, előre bekészítettük a papírt, törölközőt, tusfürdőt. Ott addig üldögélhetsz, ameddig kedved tartja.
A legrosszabb az egészben az volt, hogy közben jöttek a fájások és az a szék nem a legkényelmesebb ilyenkor...
Részemről nagyon megkönnyebbültem, mert akkor már két napja szorulással szenvedtem, éreztem az ingert, de nem tudtam már elengedni magam.
A legtöbbeket a kiszolgáltatott helyzet zavar, de egy jó szülésznővel ez teljesen természetes és normális folyamat lesz.
A barátnőmnek program császárja volt, tőle kérték, hogy vigyen magával glicerines kúpot. Este használta, másnap délelőtt volt a műtét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!