Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Árt-e a pocaklakónak, ha én...

Árt-e a pocaklakónak, ha én szeretem az erőspaprikát?

Figyelt kérdés

Mert most teli van a piac ezzel a finom pirosra beérett erőspaprikával, és szinte minden nap eszem. Azt tudom, hogy ha majd szoptatok, akkor nem jó, de mi a helyzet, ha még a pocakban van a baba?

És most épp megutáltatom vele az erőset, vagy ettől majd ő is szeretni fogja? (De ez most mellékes is.)

Köszönöm előre is a válaszokat!

24 hetes kismama

2008. júl. 22. 14:14
 1/6 anonim ***** válasza:
48%
Nem hiszem hogy befolyasolya az hogy csiposet eszel, a gyerek ezert nem utalja meg,sot en egy adasbol hallottam hogy erzi mar az izeket,tehat savanyura fintorog..es felismeri az izeket amikor megszuletik!!(azokat az izeket amit ettel terhesseged soran)Tehat egy kiserlet ezt bizonyitotta.En is imadom a csiposet,eszek is, csak nem kell tulzasba vinni,inkabb egyel tobszor gegy nap belole de egyszerre ne sokat.
2008. júl. 22. 14:31
 2/6 anonim ***** válasza:
48%

nem hinném,hogy baja lesz tőle, ha neked jólesik, akkor egyed nyugodtan.

No lelkiismeretfurdalás!

Nem kell besokalni, de az erőspaprikában pl.: rengeteg a c-vitamin és a megfelelő alkotorészei erősítik az immunrendszeretek!

2008. júl. 22. 14:32
 3/6 anonim ***** válasza:
Szia! Sajna én is élek halok az erősért. Dokim szerint baj nem lesz belőle, biztatott, hogy ha ez esik jól, akkor egyem, de csak mértékkel, mert ugye van közöttük, ami kétszer csíp :)
2008. júl. 22. 14:32
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :)
2008. júl. 22. 14:36
 5/6 anonim ***** válasza:
48%

Amióta állapotos vagyok minden kínainál megállok egy szecsuáni csirkéért és mind a ketten makk egészségesek vagyunk :o)

37 hetes kismami

2008. júl. 22. 15:53
 6/6 anonim ***** válasza:
48%

Szió!

Szerintem nem árt a babának, én is ettem annak idején. S mitöbb, jobban is kívántam. Sajnos most nem ehetek, mert kislányom 13hetes, de majd a szopi lejárta után bepótolom a lemaradást. Egyél nyugodtan, ha pedig érzel utána vmit (ami ne jó), akkor nem edd!

2008. júl. 22. 16:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!