Abortusz után mennyi időnek kell eltellenie, hogy valaki újra intenzíven sportolhasson?
Figyelt kérdés
2009. dec. 12. 15:56
1/4 anonim válasza:
Szia!
Nekem is missed ab-volt és én elég sokat vártam az intenzív sporttal.6 hetes kontroll után kezdtem az edzést de pár hétig csak lazábban.(lelkileg voltam ki nagyon:()
(Én kézilabdázom)
A barátnőm a műtét után 1 héttel már rendesen edzett( nem szerett volna, ha kiderül, hogy elvetette a babáját). Nem lett baja neki sem.
Szerintem a mozgást elkezdheted a műtét után 1-2 héttel. De ez csak az én vélemyényem.
Minden jót neked!
2/4 anonim válasza:
Nekem missed ab utén 3-4 hétet mondott nekem a doki. Az is számit, hogy milyen nagy volt a terhesség. Az enyém 10 hetes.
3/4 anonim válasza:
Nekem 2 hetet mondott a doki, utána mehetett a szex és a sport is. Semmi baj nem lett.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
2009. dec. 19. 01:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!