Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A barátnőm most tudta meg,...

A barátnőm most tudta meg, hogy terhes. ő 23éves én pedig 25 vagyok. Jelenleg nem akarok kisgyereket. Vagy ez megváltozik ha megszületik?

Figyelt kérdés
Már régóta eggyüt vagyunk 15éves korunktól nem volt szó még babáról. Szerencsére megvan hozzá a jó anyagi körülményeink, hogy eltudjuk tartani a kisbabát. Meg fog változni a véleményem ha megszületik? Nem akarom, hogy elvetesse de még nem készültem fel rá teljesen. Kicsit félek azért tőle meg fiatalok vagyunk nem? Kérem értelmes válaszokat.

2014. febr. 28. 23:47
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Köszöonjük
2014. márc. 1. 15:14
 12/15 anonim ***** válasza:

Felelősségteljes férfinak tűnsz az írásod alapján.

Nyilván nem így képzelted az életedet eddig, de így alakult.

Hidd el nekem, menj el az első UH-ra. Amikor majd meglátod a gyermeked szívét, a szerelmed testében dobogni, minden kétséged el fog szállni.

Kicsit át kell alakítani az életeteket, de ha jó páros vagytok, következetesek, akkor lehet úgy kisgyermeket nevelni, hogy ne kelljen mindenről lemondani. :)

Sok sikert és boldogságot kívánok nektek, meglátod csodás érzés lesz, amikor először megmozdul a kezed, amikor először a karodba veszed, amikor először rád mosolyog az a kis lény, ami nemrég még egy sperma meg egy petesejt mikroszkópikus egyvelege volt :)

2014. márc. 1. 20:01
 13/15 A kérdező kommentje:
ötletek a lánykéréshez? Most olyan sokkba vagyok, hogy enniy minden így összejött, hogy nem tudok gondolkodni. Elszeretném vinni egy különleges helyre úgy, hogy ne sejtsen semmit mire készülök. Velence vagy Párizs jó ötlet vagy ne bonyolítsam ennyire túl?
2014. márc. 1. 22:17
 14/15 anonim ***** válasza:
A szándék a fontos nem az hogy hová viszed :)
2014. márc. 5. 19:11
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
egyet értek az előttem szólóval.. nem kell túlbonyolítani :) esetleg olyat kitalálhatnál, hogy összehívod egy vacsorára vagy ebédre a két családot, mintha az unokát ünnepelnétek meg és ott apukájától mint a régi szép időkben megkéred a kezét... :) egyben megünnepelhetitek a lánykérést is szűk családi körben... vagy ha a barátnőd romantikusabb, akkor vidd el vacsorázni és a végén süti tetején , vagy szokásos pohárban lévő gyűrű.. :) de ennyire mint ahogy te tervezed nem kell túlzásba vinni... boldog lesz akárhogy is kéred meg a kezét! :)
2014. márc. 5. 19:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!