Van köztetek olyan, akinek chorion-boholy mintavétel alkalmával mozaik sejteket mutattak ki?
Figyelt kérdés
5 héttel ezelőtt chorion-boholy mintavételen voltam a korom miatt. Az vizsgálat alkalmával 22 egészséges sejt mellett 2 kromoszómatöbbletes sejtet találtak. Emiatt 2 hete magzatvíz vételen is voltam, mert itt a baba sejtjeit nézik meg konkrétan. Állítólag 5-10%-ban előfordul ilyen és az elváltozás csak a lepényt érinti nagyon sok esetben. Esetleg van köztetek olyan, aki szintén átment ezen és egészséges lett a babája? Nagyon izgulok és már több, mint 5 hete bizonytalanságban élek, mert még mindig nincs meg az eredmény :/#amniocentézis #magzatvízvétel #chorionboholy mintavétel #Chorion-boholy mintavétel #lepénymintavétel #kromoszómaeltérés #kromoszómatöbblet
2014. febr. 27. 14:54
21/22 Magilla Gorilla válasza:
Akinek mozaikos eltérést találtak a chorionban a bajcsyban mit mondtak utána? nekem is eltérés volt down mozaikosságra. Várom az amnion eredményét, de azt mondták ,h akkor sem fognak tudni megnyugtatni, hogy nem lesz baj, ha annak az eredménye negatív. Hasonló cipőben járók, nektek mit mondtak?
22/22 A kérdező kommentje:
Én vagyok aki feltettem az eredeti kérdést! Nekem a magzatvíz vétel jó eredményt adott és egészséges kislányom született 2014.08.03-án 😊
2016. ápr. 24. 09:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!