Van köztetek olyan, akinek chorion-boholy mintavétel alkalmával mozaik sejteket mutattak ki?
Nem volt ilyen nalunk , de nagyon szoritok ,hogy minden rendben legyen .
Az amniot privatba végeztettetek ? Remelem hamarosan megjön az eredmeny és negatív lesz.
A chorion eredmenye az volt ilyen,hogy 44+2 kromoszoma tobblet ?
Mennyi idős terhes vagy? 18.heti genetika megvolt már?
A 20. héten járok jelenleg és tegnap este 9-kor kaptuk a telefont végre, hogy az amnio eredménye teljesen negatív! :)
A chorion biopszia alkalmával sajnos beleestem abba a kevés százalékba, akinek az egészséges sejtek mellett kromoszómatöbbletes sejteket is kimutattak. 2 db 47xx kromoszómát tartalmazó sejtet találtak. A 21-es kromoszómából volt többlet. Vagyis a Down-kórra volt gyanú. Emiatt a genetikai osztályon azonnal felajánlották a további vizsgálatot és csak most lett meg az eredmény. Ilyenkor a szokásos 20-30 sejt helyett 100 db sejtet néznek végig és ennek a sejtszámnak a kitenyésztéséhez sokkal több idő kell.
Az NT amúgy 0,8 volt és a 18 hetes ultrahang is teljesen negatív volt másfél héttel ezelőtt.
Szia!
5-ös válaszoló!
Nálad mi lett az eredmény?Én is hasonló cipőben járok...teljesen kétségbe vagyok esve...ezt egyszerűen nem tudom elhinni,h velem történik.. :'(
Szia!
A Bajcsy Zsilinszkyben...és igen,jövőhéten kedden kell mennem.
Csak azt nem értem,hogy ha a choryon biopszia tévedhet,akkor miért ajánlják.. :/ Így mindkettőn át kell esnem.. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!