Anyukak, mi kulombseg a 3+ es a 4+ mozaik kirakok kozott mert en nem latok kulombseget (linkeltem kepeket)?
Kisfiamnak a 3-dik szulinapjara szeretnek venni mozaik kirakot. Nezegettem es a dobozon 4+ meg 3+ van feltuntetve es nem tudom mi lehet a kulombseg. Persze a 3+ fogom megvenni neki csak kivancsisag miatt kerdem hatha van valakinek es megtudna mondani mert en nem jovok ra :) :
4+
3+
Szerintem teljesen mindegy melyiket veszed meg.
Lányomnak 2-ik szülinapjára olyan puzzlét vettünk amin 3+ van és kb 1 hét alatt megtanulta kirakni egyedül.
a 4+ rá van írva, hogy "large" - nagy
a másikra meg "small" - kicsi
Fordítva kellene lennie nem?
Szerintem a 4+os azért large mert vagy nagyobb vagy több olyan kis kirakós van benne..
Lehet több mindent ki tud belőle rakni, vagy több szín van benne vagy színenként több olyan bigyó.
Ha nem sok az árkülönbség én a helyedben inkább a 4+osat venném, pláne ha tetszik is neki az ilyen játék és szeretné.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!