Mikor valtotatok tapszert? Megvartatok a 6. honapot? Hogy viselte babatok? Eszrevett valami kulombseget vagy ugyanugy elfogadta? Tapasztalatok?
Figyelt kérdés
2009. nov. 8. 20:51
1/2 anonim válasza:
2 nappal előtte fogyott el az 1-es, megbeszéltem a védőnővel, azt mondta nyugodtan adhatjuk a 2-est, néhány nap nem számít. Az íze szerintem ugyan olyan, a lányom úgy ette, mintha semmi sem változott volna.
2/2 anonim válasza:
Persze megváruk és nekem a dokinő azt javasolta, hogy fokozatosan szoktassam át. 6 hós korától 1-1 étkezésre kapott 2-est a többi még 1-es volt. Szóval még 1 doboz 1-es tápszert megevett 6 hós kora után. Egyébként nem tudom ennek van-e értelme de legalább addig is olcsóbb volt mert ugye a 2-re már nem jár támogatás sajnos. Semmi nem volt, elfogadta ugyanúgy. Milupa-Milupa...mindegy volt neki hányas. :)
9 hós anyuka
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!