18 hetes kismamik hogy vagytok, mekkora a pocak, hízás, mozgások?
én köszönöm jol vagyok,18+1 vagyok ma(elvileg,mert hát ugye semmi nem 100%):D én eddig 3kg-ot hiztam. mivel eleve telt vagyok(90kg-al kezdtem),ráadásul alma tipus(törzsön, pocin a feleslegem nagy része)aki nem tudja még nem veszik észre az állapotom, de én már a ruháimon nagyon is érzem:))néha biztos vagyok benne hogy az ő mocorgását érzem,de aztán napokig semmi, szoval én még nem vagyok benne 100%ig biztos, hogy ő az:) de semmiről nem vagyok/unk elkésve, pár hét mulva már biztos intenziv lesz,és rendet tesz odabent:DDD
veled mizujs ilyen téren amiket kérdeztél?
Sziasztok!
Én 18 hetes vagyok pontosan!84-kg-val kezdtem és csak 1 kg hiztam!A hasam nagy!Mivel nekem a 4.babám én már 11 hetesen éreztem az én drágámat!De most már ugy focizik!Én nagyon érzem!De ha odateszitek ovatosan a pocakotokra esta a kezeteket akkor lehet hogy érezni fogjátok ahogy mocorog!!!:)Próbáljátok ki!
Köszi kérdésed, én is jól vagyok:)
Mivel túlsúllyal kezdtem 1kg-t híztam eddig, pocak csak azok számára látható, akik ismernek és tudják milyen/mekkora volt előtte, ismeretlenek nem mondanák meg hogy babás vagyok:)
Mocorgást már 1,5 hete érzek, egyre aktívabban, persze vannak olyan napok amikor kevésbé:)
18+5 km
én biztos vagyok a mozgásban, és már kerekedik a hasam...várom az ultrahangot szerdán szóval bízom benne hogy minden rendbe van, hízni szerintem nem híztam...sőt.
mindenkinek áldott babavárást...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!