20 hetesen mennyire erősen lehet érezni a bébi mozgását?
Figyelt kérdés
Most vagyok 20 hetes, de csak ilyen aprócska bugyborékolást érzek.2008. júl. 21. 20:34
1/4 anonim válasza:
Ez nagyon-nagyon változó. Én most fogom tölteni a 22. hetemet, de a babám mozgását csak másfél hete érzem. Eleinte (tehát kb 20 hetesen) csak nagyon gyengén éreztem, naponta egyszer, pár napig nem is voltam biztos abban, hogy ez egyáltalán az. Most viszont már egyre erősebben érzem, főleg ha ülök vagy fekszem. Mivel ma egész nap itthon voltam és lustultam, így szinte meg sem állt a babó, egész nap pörgött és most ez már elég erős, néha úgy érzem, hogy mindjárt kinyomja a méhem falát.
Van aki meg már ehhez hasonlókat érez 18 hetesen is. Szóval az aprócska bugyborékolásra nem panaszkodhatsz, hidd el, hogy egy-két hét múlva sokkal erősebb lesz!
2/4 anonim válasza:
Szia! Én kb 1 hete kezdtem el érezni a babát, 20 hetesen, de még mindig nem érzem rendszeresen, viszont nekem nem buborékolt, hanem nyomkodott belülről. Most tegnap óta nem érzem, már kezdek aggódni.
3/4 anonim válasza:
Ez tényleg igen változó lehet, nekem a 21. héten már látni is lehetett. De van aki csak akkor kezdi el érezni.
4/4 anonim válasza:
Szia! Szerintem ez teljesen változó. Nekem a 18. héten mozdult meg, előtte már éreztem buborékoláshoz hasonló dolgot. Most 19 hetes vagyok, és a hasamon már szemmel látható ha beindul a bébi. Mástnál pedig csak a 22 héten lett akít. Nem tudom hogy mitől függ, talán testalkattól is. Ne aggódj, majd beindul!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!