A párom nem szeretne babát még de én már igen és nem védekezünk soha és gyógyszert sem szedek! És mindíg kiveszi mielőtt elmenne és a hasamra megy én meg magamba kenem. Mennyi az esélye h teherbe essek? Lehetek terhes?
Nem szeretek alapvetően ilyen kérdésekre válaszolni, mert igazán ilyen dologban nehéz tanácsot adni.
A mi esetünk csak annyiban hasonlít a tiétekhez, hogy szerettünk volna babát de sajnos beteg lett a magzat, így a 12. héten elvették. Ez idén februárban volt. A férjem jobban összetört, mint én, mert ő nem volt olyan tájékozott, miszerint sajnos ilyen előfordul. Megszenvedtem azért én is, sokat bőgtem, de nem volt mit tenni.
Aztán ismét nekirugaszkodtunk, és most 31. hetes vagyok.
Amikor kiderült, hogy 3 hós "pihenő" után ismét terhes vagyok, a férjem szemében csak az aggódást láttam, egy mosoly nem hagyta el az arcát a 12. heti ultrahangig, és nem is volt hajlandó beszélni erről. Én kénytelen voltam titkos bizalmast keresni, mert muszáj volt valakivel megbeszélni, illetve együtt izgulni.
Szóval nem egyformán dolgozzák fel a tragédiákat az emberek.
Amit csinálsz, az nem szép dolog, mert egy párkapcsolatban ennél őszintébbnek kell lenni egymáshoz. Elég felnőttek vagytok már, meg kell értenie a párodnak, hogy ez nem kudarc volt, hanem a természet rendelkezett, jobb így, mintha betegen jött volna világra. Mesélj neki hasonló esetekről és arról, hogy mennyire vágysz rá! Ha igazán szeretitek egymást, meg fogjátok oldani!
Remélem sikerülni fog!
miért kell lepontozni szegényt? Ő feltett egy kérdést amire szeretne választ kapni,ti meg még soha az életben nem írtatok vagy számoltatok el semmit... gyerekesek vagytok...
Tehát,a válasz,igen lehetsz terhes attól is,ha te magad juttatod be,bár nem sok eséllyel,ha egyszer már kinn volt a szabad levegőn :) de azért lehetséges. Szerintem beszélj a pároddal,főleg ha a férjed.Nekem is elment egy baba,de rá néhány hónapra megint terhes lettem és most a 30. hetet taposom,minden rendben van.Tudom nehéz,de adj hálát az égnek hogy nem született egy beteg kislányod vagy kisfiad.Ha így fogod fel,könnyebb lesz.És próbálj meg nem minden összebújásnál ezen görcsölni,ha nem számítasz rá,akkor lesz pozitív a teszted.
Remélem ilyen választ vártál,többieknek pedig üzenném,engem le lehet pontozni,a bunkókat meg fel... hajrá
Köszönöm válaszaitokat tudom hogy ez gyerekes amit csinálok!!!
És aki nem leolt annak köszönöm, és a jó tanácsokat is!
Mi nagyon szeretjük egymást és sajnos én csak ezt nem beszéltem meg vele:S A nagy csalódás után!
Nem szülőkkel élünk és neme is albiban , van egy saját lakásunk!!
Szóval az anyagiakkal sem lenne baj!!
Minden adott a picihez!
Nagyon szépen köszönöm aki megért!
És a válaszoló kismamáknak sok jót és egészséget kívánok és boldog pocak lakó várást!!
Szia!
Mi igaz nem vagyunk együtt 8 éve, csak 2 éve, de tavaly már volt egy vetélésem, nagyon szerettük volna azt a babát, de a természet nem úgy rendelkezett ahogy mi akartuk. A páromat sokkal jobban megviselte, én úgy fogtam fel, hogy jobb 11 hetesen elvetélni, mint világra hozni egy beteg babát... Ezt sikerült a párommal is megértetni, utána már ő is könnyebben feldolgozta az eseményeket, 4 hónap múlva újra próbálkoztunk, nagyon rágörcsöltünk és nem jött össze. Kicsit be is paráztunk, h baj lehet a vetélés miatt, de úgy döntöttünk adunk magunknak még időt, majd jön amikor akar, rá egy hónapra terhes lettem, szóval értesd meg vele, h az a baba aki elment valószínű beteg lett volna, és ha most elkezditek a próbálkozást nem biztos hogy rögtön terhes leszel! Egy beszélgetést megér!
Vagy ha van gyerekes ismerősötök vidd el hozzájuk, bízzátok rá egy kicsit a babát, fel fog benne is ébredni az apai ösztön:) és akkor majd nem tudod levakarni őt magadról:P
De sztem hagyd abba amit most csinálsz és beszélj inkább vele!!!
Nagyon szépen köszönöm !!
Hát nem nagyon szép dolog tudom hogy aljas dolog!!
Elfogom vinni babázni a húgomnak van picije nem sűrűn találkozunk mert távol lakunk egymástól de most itt az ideje:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!