Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A párom nem szeretne babát...

A párom nem szeretne babát még de én már igen és nem védekezünk soha és gyógyszert sem szedek! És mindíg kiveszi mielőtt elmenne és a hasamra megy én meg magamba kenem. Mennyi az esélye h teherbe essek? Lehetek terhes?

Figyelt kérdés
2009. dec. 11. 17:27
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
40%
Ja, bocs, azt hogy "pont a duplája" én úgy értettem, hogy pontosan a duplája. Biztos én vagyok a buta.
2009. dec. 11. 17:47
 12/28 anonim ***** válasza:
54%
Amennyire egyszerű vagy,sztem abszolút alkalmatlan vagy még a gyerekvállaláshoz...remélem nem jön össze.És nagyon gusztustalan dolog így kijátszani valakit.Magadba kened.Édes Istenem,hogyan lehetsz ilyen ostoba,számító liba?!
2009. dec. 11. 17:48
 13/28 anonim ***** válasza:
46%
Megközelítőleg?!Te azt írtad PONT A DUPLÁJA!Hülye kis liba vagy.
2009. dec. 11. 17:51
 14/28 anonim ***** válasza:
85%

Nem értem!!!! Mért kell másokat sértegetni. Az ír választ aki szeretne, aki nem az meg nem.... ennyi!!!

Sajnálom a vetélésedet, szörnyű lehetett, ez feldolgozni mint neked mint a párodnak.

De a babavállalásban kettőtöknek kell dönteni:-)

Igen, lehetsz terhes.... Drukkolok, hogy a párod meggondolja magát, és akkor próbálkozhattok "élesbe" is

Üdv 10 hetes kismami:-)

2009. dec. 11. 18:01
 15/28 anonim ***** válasza:
65%

Elképzelem ahogy sunyiban magadra kened,ne haragudj de ez nagyon vicces.

Am. barátnőm 2x is így esett teherbe...

És kicsit szövegértési gondban vagy a pont a duplája = pontosan annyi ha a körüli értéket mondtál vola akkor majdnem a duplája ^^

Ada és Abi

2009. dec. 11. 18:16
 16/28 anonim ***** válasza:
50%
És előtte hogyan estél teherbe? Akkor is véletlen?
2009. dec. 11. 18:28
 17/28 A kérdező kommentje:

Nem akkor akartuk:D

Nem érdekelnek a sértegetések,szörnyű volt igen!!

Aranyos vagy!!

2009. dec. 11. 18:38
 18/28 A kérdező kommentje:

Nem vagyok számító liba csak már 8 éve együtt vagyunk és ő a csalódás miatt nem akar ismét!

5 éve vagyunk házasok!!

Köszönöm annak aki nem sérteget!!

2009. dec. 11. 18:41
 19/28 anonim ***** válasza:
100%
Mi 2003-ban jöttünk össze. 2005- ben terhes lettem, de el is vetéltem. Utána egy darabig nem akartunk babát. Vettünk 2 vadászgörényt és éltünk tovább. 2007 elején ismét úgy gondoltuk, hogy próbáljuk meg és mostanra sikerült(8 hetes vagyok) Magyarázd el a párodnak, hogy sajnos nem biztos hogy rögtön összejön, úgyhogy kezdjétek el a próbálkozást. Amúgy külön éltek? K
2009. dec. 11. 18:57
 20/28 A kérdező kommentje:

Az én vetélésem óta 1 év telt el!

Nem , együtt élünk:):)

Csak néha netezem is:)Miért kérdezed??

Vigyázz magadra és a pocak lakóra:)

2009. dec. 11. 19:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!