Mit tegyek már ebben a helyzetben? Babámnak lehet baja?
Csak érte aggódom.
Figyelt kérdés
Pár napja folyamatos stresszben élek a "kedves" családom miatt...férjemmel szépen éldegélünk és nagyon várjuk a picit, egy terhességet már elvesztettünk!Megkértem mindenkit a környezetemben, hogy hogyjanak békén, mármint ne idegesítsenek, mert a stressz köztudottan ártalmas.És mégis szerintem direkt, jönnek a telefonok, üzenetek és szándékosan olyan helyzetek, hogy egész nap ideg vagyok, érzem, hogy keményedik a hasam, feszült vagyok. Üzeneteket el sem olvasok már, de pl sms-t igen, honnan tudhatnám ki írt? Mikor meg megnyitom, már késő!Babámnak lehet baja??Vagy a vetélés már lecsökkent? Hogy lehetnek ilyen gonosz emberek?? (És megjegyzem soha nem ártottunk senkinek, szerintem irigység az egész) 4 hós kismama
Engem is érdekelne, mi az ami ennyire felzaklat. Mivel idegesítenek?
2014. febr. 25. 13:41
12/18 anonim válasza:
Azért lehetnétek kicsit megértőbbek..a kérdező már elvesztett egy babát.
Én is óriási mellényt hordtam 1 terhességem alatt.Bevásárló szatyrokat cipeltem haza, nem érdekelt semmi, tényleg szinte semmin nem változtattam az életemben..Igen..problémamentesen megszültem.
Aztán bevállaltunk még egy gyereket..mellényem még mindig ugyan az maradt..aztán elvetéltem!!!Nagyon rossz volt..Így mikor ismét megpróbáltuk és összejött, akkor aggódtam, hogy ne hogy itt hagyjon minket ez a kisbaba is..szerencsére nem történt meg ismét..de életem legnehezebb 9 hónapja volt!!!Folyamatosan azon aggódtam ne hogy baja legyen!!
Én megértem amit ír a kérdező, és még mindig azt mondom, hogy kapcsolja ki a telefont és ne foglalkozzon semmivel!!!
2. voltam
2014. febr. 25. 13:42
13/18 anonim válasza:
Ja és nekem is az óriási aggódásom közepette hunyt el a nagymamám!!!!
2014. febr. 25. 13:43
14/18 A kérdező kommentje:
Ez egy elég hosszú, több éves dolog, azért nem írom le...ezért próbáltam többször kifejteni, hogy az emberi-anyai hozzáállásuk egy nagy 0 és ezt feldolgozni nehéz nekem, amikor soha senkinek nem ártottam!Meg a lényeg, hogy a stressz mennyire van kihatással a kisbabámra, számomra ez a fontos...
2014. febr. 25. 13:44
15/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm 2 válaszoló! De a telefont nem tarthatom még 5 hónapig kikapcsolva, hiszen sok helyre kellhet...és egyáltalán hogy lehetnek ilyenek egy kismamával??Család...ez a legszomorúbb!
2014. febr. 25. 13:46
16/18 anonim válasza:
Akkor cserélj számot, és csak azoknak add meg a számot akikkel beszélni akarsz.Barátok, párod..stb.
2014. febr. 25. 13:48
17/18 anonim válasza:
Kedves Kerdezo, ha regebbi telefonod van, biztosan van benne hivastiltas, ha okostelefonod van, ebbol a szempontbol meg jobb: letezik ingyenes hivasblokkolo alkalmazas, pl. a Blocker, amiben azt is beallithatod, mely szamokat szűrd ki, hivast es sms-t is. A letiltott fel szamara nem vagy elerheto, de latod hogy keresett es az sms-t is megkapod, torolheted is olvasatlanul. Tudtara adja a masik felnek, hogy nem kivanatos szemely. Szuper, nagyon ajanlom! Nyugodt, boldog babavarast! :)
2014. febr. 25. 14:00
18/18 anonim válasza:
Írtam Neked üzenetet. A kérdésedet mintha én írtam volna ki, sajnos ugyanebben a helyzetben vagyok. Én rendeztem valahogy a dolgokat, (lehet nem a legjobb módon) most már jobban vagyok. Nem vérzek (mielőtt megijedsz, "csak" 2 napig volt), a görcsök is elmúltak, a magas vérnyomásomat pedig remélem tudom rendezni. Sajnos 100%-ban megértelek, és hiszek is neked. Tudom, hogy könnyű mondani, hogy szakítsd meg a kapcsolatot, mert ha valaki él, és úgy halott neked, az rosszabb mintha valóban meghalt volna. Közben ott a kérdés: Hiszen a "család"! Miért tesznek ilyet? És sajnos tudod a választ is, nehéz beismerni, és mikor megteszed, akkor még szomorúbb leszel.
Kitartás! (Szívesen beszélgetek veled ha szeretnéd, csak inkább privátabb szinten) Minden jót, és vigyázz magatokra. Most TI vagytok a legfontosabbak!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!