Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Azt hallottam, hogyha a...

Agicca kérdése:

Azt hallottam, hogyha a terhesség alatt sokszor van hányingerem akkor valószinű kislány lesz. Igaz ez? Vagy csak mende monda?

Figyelt kérdés
2014. febr. 25. 08:52
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:

Nekem egyszer sem volt hányingerem, kislányom lesz.

30 hkm

Kolléganőm szintén 30 hetes terhes, neki végig hányingere volt az első 12 hétben, és neki is kislánya lesz:)

Szóval nincs összefüggés ez alapján.

2014. febr. 25. 10:56
 22/27 anonim ***** válasza:
szia! én 24 hetesig hánytam, aztàn abba maradt most 36 hetes vagyok 3-4 napja vannak megint rosszullèteim és fiam lesz....
2014. febr. 25. 12:31
 23/27 anonim ***** válasza:
En csak egyszer hanytam. De egesz terhesseg alatt rosszul vagyok, hanyingerem van... Es fiunk lesz! 28hkm
2014. febr. 25. 13:17
 24/27 anonim ***** válasza:

kúp has, savanyúság evés, nincs hányinger --> fiú

gömbölyü has, édesség evés, hányás --> lány

És még sorolhatnám, hogy miket találnak ki.. Mindenkinek más.. 10 hetes vagyok reggeli rosszullétem van. Azon kívül semmi.

Elvileg a 12.héten már megmondják, hogy fiú lesz vagy lány. :)

2014. febr. 25. 14:38
 25/27 anonim ***** válasza:

Tessék már visszaemlékezni a biológia órán tanultakra, és máris az égvilágon semmi alapja nincs az ilyen hülye babonáknak.

Mégis milyen anyag szabadulna fel X nemű magzatnál, ami hányást indukál?

2014. febr. 25. 14:43
 26/27 Misszabza ***** válasza:
Ezek mind csak ősrégi mende mondák amiket nagyanyáink kitaláltak , csakhogy mondjanak valamit :) Minden egyes terhesség más és más... Van akinél épp véletlen bejön és van aki rácáfol :) Nekem pl : terhességem alatt 12.hétig minden nap rosszul voltam szinte (főleg reggel), hányingerem volt ! De enyhébb formában előjött bármikor egészen a végéig :S valamint feléig savanyút ettem sóssal, másik felében meg csak édeset és Kislányom van :)
2014. márc. 2. 00:53
 27/27 anonim válasza:
Nővérem végighányta a terhességét, sőt még utána is rókázott egyet a kórház folyosóján :D :/ Fiú lett a baba :)
2014. márc. 5. 08:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!