Azt hallottam, hogyha a terhesség alatt sokszor van hányingerem akkor valószinű kislány lesz. Igaz ez? Vagy csak mende monda?
Szia, tuti mendemonda, de nálam bejött. 3 fiam van, meg egy lányom. A lányommal az első 3 hónapot végigfetrengtem annyira rosszul voltam a hányingertől, a fiúkkal semmi.
És tudod mit mondott az orvosom? Azért érzem jól magam, amikor fiúval vagyok terhes, mert a nők rögtön jól érzik magukat már akkor is, ha csak egy icipici kuki is van bennük... Hahaha, durva vicc, de nagyon megjegyeztem.
Igazságalapja nincsen, végül is a beágyazódás mértéke, a sárgatesthormon szintje okozza a hányingert, ill. annak mértékét.
Akármilyen nemű babád is lesz, jó egészséget nektek!
Első terhességem. Nem hánytam egyszer sem....lányt várunk :)
25hkm
mivel egy kezemen megtudom számolni hányszor voltam rosszul a 37hét alatt pedig lanyunk lesz, igy aztmondom mendemonda.
Most sokat ég a gyomrom de azért mert belle van a lába/feneke. Nem értem hogy lesz igy sok haja... esetleg a fenekén?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!